Šaponjić želi iz Benfice?

Nezadovoljan statusom

Šaponjić želi iz Benfice?

D. Vejo

Iako je postigao gol za B tim Benfice u jučerašnjem porazu njegovog tima od Sportigna (2:1), mladi napadač Ivan Šaponjić nije zadovoljan minutažom koju dobija kao ni time što se još uvijek nalazi u drugom timu Orlova.

U jučerašnju utakmicu ušao je sa klupe kao i mnogo puta do sada. Trenutno su mu vrata A tima još uvijek zatvorena. O svojim očekivanjima za dalje, pričao je napadač.

"Portugal i klub sve je super. Volim ljude ovdje, jer imaju sjajan temperament. Klub mi je dao sve, uslovi su fantastični. Mnogo učim od velikih napadača kao što su Jonas i Mitroglou sa kojima imam odličan odnos. Ali ja još uvije nisam svrstan u A tim. Ukoliko ne dođe do nekih promjena, karijeru ću nastaviti u nekom drugom pravcu", rekao je za inostrane medije napadač, Ivan Šaponjić.

Podsjetimo, Šaponjić je kao nova akvizicija Benfice stigao protekle zime te je potpisao ugovor do 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi