Sapunica se nastavlja: Stopiran transfer Ajdina Hasića u Bešiktaš
Nakon odlaska iz Dinama još uvijek bez kluba

Da li će konačno pronaći novi ugovor?

Sapunica se nastavlja: Stopiran transfer Ajdina Hasića u Bešiktaš

S. Mlaćo

"Zainteresovani smo za Hasića, kao i cijeli svijet. Pročulo se za njega, mlad je, mada potrebno je najprije da on riješi parnicu sa Dinamom", kazao je prije par dana izvršni direktor Bešiktaša Safak Mahmutyazıcıoglu.

Hasić je prema pisanju turskih medija prije par dana već dogovorio saradnju sa Bešiktašom i trebao bi potpisati ugovor na pet i pol godine, međutim, turski Fotospor jutros donosi priču o tome da dogovor dvije strane još uvijek nije postignut, te da se u cijelu priču upleo i Fenerbahče.

Navodno, i čelnici Fenerbahčea žele juniorskog bh. reprezentativca, a Hasićev otac je već stigao u Istanbul, međutim realizacija transfera je za sada stopirana.

Zdravko Mamić njegov odlazak iz Dinama smatra klasičnom prevarom

“Da sam ja bio u klubu, to se ne bi dogodilo! To je krimen Dinama, ispao je naivan. Dali smo Hasiću u ruke raskid starog ugovora i prijedlog novog. Naime, da se potpiše novi, trebalo je raskinuti stari. Da bi oba stupila na snagu, morali su potpisati njegovi roditelji jer je riječ o maloljetniku. Netko je iz kluba to dao na potpis, a dječak, njegovi roditelji i njihovi savjetodavci to su iskoristili. No vrlo će se lako dokazati da se radi o klasičnoj prevari”, kazao je popularni Maminjo za Sportske novosti.

Top Komentari

redbull
Ovaj mali ce se pogubiti u ovome svemu i na kraju zavrsiti kao alen halilovic.. daj Boze da grijesim, ali tesko.
36 4
merim
Nerazumijem covjek potpiso raskid ugovora....ponudis mi raskid ugovora i produzenje a ja odbijem produzenje i prihvatim raskid...gdje sam ja tu tebe prevario...sto mi nisi dao ugovor na 15 godina i svake sljedece godine platu vecu za 100.000 u odnosu na predhodnu i niki problem osigurao si se na 15 god. Nisi se obogatio na moj racun pa ti ostala prazna ta pohlepljiva usta pa bi se tuzako hahahahah pa ima da mu Uefa crkne od amjeha.....Vidi sata Riaola radi klubovima godinam pa mu niko nista ne moze...
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi