14

Komentari (14)

limvotemirvah
Hejteri (Zeljkan, Zrinjski, Borac, Siroki) na aparatima. Veceras slave samo navijaci Sarajeva i nase filijale Veleza. Kae aaaajmooooooooooo
DDG
Ja sam Pitar i sve zafrkancije protiv Željezničara, pa čak i ostalih, kontam i podržavam. Fakat si naporan sa tim svojim, nazovi fazonom, Velež je naša filijala. Velež je klub sa bogatom tradicijom i nisu nikome filijala niti će ikada biti. Prije će se ugasiti. Ako šta imaš protiv Veleža ili njihovih navijača, aferim. Nismo vazda bili u najboljim odnosima. Ja se sjećam gostovanja u Mostaru pod Bijelim Brijegom 80-ih kada su nas kleli da završimo u Neretvi na putu nazad u Sarajevo. Kažu da se to dešavalo čak i poslje rats. Ako ćeš protiv toga, bujrum. Tenzije su se smirile i izmedju navijača i izmedju klubova. U današnje doba je teško naći prijatelja a vrlo lako neprijatelja a ti ideš tom linijom.
Ecosport
@ddg svaka ti dala za komentar. Ja sam dugo ovde vrijeđao FKS i psovao njihove navijače, pa sam prestao u dogovoru sa rabodimis. Ali ovaj što livo Mirvah baš u svakom komentaru o Veležu napiše da su filijala FKS što samo mostarsku raju odvraća od bilo kakve simpatije prema Sarajevu, i naprotiv raju baš usmjerava da počinju ne voliti i klub i grad Sarajevo. Ja se iskreno nadam da je više takvih kao što si ti. Ne moraš voliti Velež i njegove navijače, ali nemoj brate namjerno u svakoj objavi ovako nisko provocirati. Bolje i opsovati nego ovako bezobrazno ujedati. I samo da znaš, doživio sam i ja razne povike na Koševu, od toga da nam opet sruše most, neka su ga srušili, do toga da nas je Tuđman trebo sve zaklat. Ali opet dođem i u Sarajevo i na Koševo, yebe me se za te papke šta dobacuju.
Bravo DDG, lijep pozdrav iz Mostara
limvotemirvah
@Ecosport ne lazi molim te, nema sanse da ti je iko bilo sta slicno rekao na Kosevu. Sram te bilo! Kako mozes biti tako bolestan da to izmisljas.
rodjak
onda je po njegovoj logici i Sarajevo nasa filijala,Hebibovic,Bandovic,Zeljkovic,Radovic,Ostrakovic,Dudic...
Ars1946
Treći gol je dao Čelik, a ne Kyremah...
COVID19
Ma ovi kvazi novinari su pogriješili sva 3 gola. Prvi kažu Hasic prevario golmana, a ustvari Anicic zabio. Drugi kažu Soldo, a treći Kyeremeh. Valjda ih zeznulo sto nije bila ova utakmica na sofascore pa nisu mogli provjeriti... XD
user1676381470
Golman Mehic odlican.Sarajevo pravi odlicne golmane
user1676381470
Golman Mehic odlican.Sarajevo pravi odlicne golmane
avalkaB
Eh da je liga prvaka u prijateljskim, davno bih je osvojili, nadam se da ce se ovako nastaviti u prvenstvu! 1946!
Hz rajvosa
Moj novinaru ti kako pišeš kao da se Sarajevo branilo !!!
Ham0
Almir5556
Fali smRADOVAC hahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.