Sarajevo bez Emira Halilovića u narednom kolu

Zbog kartona propušta Tuzla City

Sarajevo bez Emira Halilovića u narednom kolu

E. Škorić

Sarajevo je danas na Koševu u susretu 30. kola Premijer lige savladalo Čelik s 5:0.

Pobjedom nad Čelikom Sarajevo je stiglo do +7 u odnosu na Zrinjski, koji sutra dočekuje Radnik i ne pobijedi li ga pred svojim navijačima, titula će vjerovatno već tada biti predata u ruke bordo tima.

Mada, Sarajevo je s ovakvom igrom u pol-poziciji u borbu za titulu i treba da se desi pravo čudo da na Koševo ne dođe pehar namijenjen za najbolju ekipu u BiH.

Benjamin Tatar postigao je večeras dva, a po jedan gol Anel Hebibović, Mersudin Ahmetović i Amar Rahmanović. Međutim, problem Husrefu Musemiću zadao je Emir Halilović, koji je u 22. minuti dobio javnu opomenu.

Zbog toga Halilović narednog vikenda neće imati pravo nastupa u Banovićima protiv Tuzla City, baš kao i Halid Šabanović, koji je također večeras dobio javnu opomenu i to mu je bio treći žuti karton, zbog čega mora da pauzira jedan meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U strahu od suspenzije za 31. kolo su Haris Handžić, Amer Dupovac, Anel Hebibović i Selmir Pidro, koji imaju po dva žuta kartona.

Sarajevo nakon gostovanja u Tuzli, ima još da odigra mečeve sa Zvijezdom 09 na Koševu i sa GOŠK-om u Gabei.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Vidite kako je ruzno kad se covjek spusti na vas nivo i koristi usrefov rijecnik.
0 8
Div iz šehera
Analitičaru mami ti smrdi koka mora kad je tebe rodila necu je vise hebati
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi