10

Komentari (10)

balunv
Sretno Sarajevu i da ostvari san GRUPNA FAZA!
realno_govoreci
Kada je Zvezda mogla Liverpool zasto je onda ne! Njihov pristup i zelja su pokazali da svaki mali tim nedostatke upornoscu moze nadoknaditi. Njihov je pritisak je taj sto ovo " moraju" dobiti i sve ostalo je katastrofa a prednost za Sarajevo je jedna utakmica bez navijača i to što su već dosta uspjeli ali i motivacija da se ispiše historija.Kako god okrenete neko će proći a neko ispasti ali bi bilo lijepo vidjeti jednog BIH predstavnika u grupi sa velikim timovima :)
pjanke.sa
Celticu respect nama prolaz!!! Idemoooooooo moje Sarajvoooooooo:-)
BHNACIONALISTA
Iako sam navijač Želje od srca zelim Sarajevu da izbori grupnu fazu večeras ako Bog da
Arnel925
Ovaj Celtic je ništa posebno. Ako ih uzdizemu u nebesa onda jesu. Jedan Real Madrid jedva pobjedi Valladolid sto onda mi nebi mogli napraviti iznenađenje protiv prosjecne evropske ekipe. Respekt treba biti i ništa više od toga. Jedva pobjede jedan St. Mirren u Škotskoj 2-1 ili Liverstone. Rigu jedva u 92min uzeli. Znaci momci sa njima se može igrati nisu Bayern niti Barcelona
JedanDevetDvaDva
Naravno da moze, al ne mozes porediti ligaske utakmice i evropske. To su dva svijeta i ekipe ulaze maksimalno spremno i takticki i psihicki.
Arnel925
Naravno. Mislim da je ovo životna utakmica za dosta igrača Sarajeva. Celticu je ovo utakmica koja se samo mora pobjediti ništa drugu. Nema neko veliko značenje, jer oni vec ocekivaju da su u grupnoj fazi
X_BoSniaN_BuLL_x
Samo hrabro, i oni su od mesa i krvi, hajmoo SARAJVOOO
hzsg
IDEMO BORDO BIJELI DO HISTORIJSKOG USPJEHA...!!!
ZukaZu
Ko na iglama. Usitnilooooo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.