21

Komentari (21)

user1676717906
mido1921
Jel ovo Ibričić postao novinar na ovom portalu?
rabodimis
Nije, Ibricic ti jbe mater upravo sad.. Idi u drugu sobu, provjeri, ako meni ne vjerujes..
Malac
Nije Ibricic ba nego tvoja mama zar ne prepoznajes rodjenu majku?
Zaccheroni
Dobilo bi Sarajevo da je bilo koji sudija bio osim Kazlagica. Pišite sta hocete ali je tako
@Zaccheroni znamo mi to rođeni i svaki objektivni navijač misli tako, osim zemunaca i nišlija. HZ=RA
Ende
Ali najace da vicine kurve iz Novog Sarajeva cijelu noc tipkaju i brane lakrdiju od fudbala koji se igra. Ove iz Banjaluke boli *****, četnička posla, ni obraza ni časti i ne pokusavaju se opravdati. Ali zato se navijači vase miskina crnog ubise pokusavajuci da opravdaju sta im pocasni predsjednik vico radi od fudbala u BiH. Kako je jadno navijati za vasu miskina crnog, klub bez identiteta i ideala.
magistar
Onakav sudijski kriterijum može sputati jaču ekipu, koja je kondiciono spremnija, bolje barata loptom, napada a domaćin se bunkerom brani i pravi niz sitnijih faulova da razbije protok lopte. Da je pustio da se igra, vjerovatno bi Borac uzeo. Trenutno su i spremniji i bolji.
Salkan
Haj ne kaki.Ono što je za Borac svirao nije za Sarajevo.Klasično razbijanje igre Sarajeva i unošenje nervoze
pjanke.sa
Ma magistre jesi li mogao spavati? Jos te boli sto vam prijateljski tim nije pobijedio? Kme kmeeee. Placite i zovnite njihove navijace u goste. To su vasa braca!
Almir5556
Dugo duuuuugo bas duuuugo gluplji komentar ne procita, al bas dugo...
rabodimis
Jbo ti pas mater glupu borac nije ni ometao uopste, namjestao im je prilike non stop, presjecao sve napade Sarajeva u startu i vracao loptu njima.. Trenutno su ka*ina obicna, lopovi svi u klubu od igraca, trenera pa do vrha N/FS BiH-a.. svi su saucesnici.. vidi se da su svjesni kradja i otimacina.. magistre glup si i ogranicen.. sem ako nisi dio tala pa ih zato opravdavas, onda si "pametan".. Al do jednom..
Ecosport
Sami su krivi, previše se žale na sudije. Eto su imali na Grbavici sve namješteno za pobjedu, pa nisu ništa uradili. Sinoć u drugom poluvremenu nisu postojali, Borac ih razvalio. Njanjajevo kmeči stalno, plačipichke prave.
pjanke.sa
Jao sto vas boliiii, nek vas boli i treba kad ste Vicine kurawele. Cuj u derbiju namjesteno za pobjedu hahahhaahahahah kakvi mitomani ovo je uzas jedan.
Mostarac94
Sta bola seres ti beze? Ljudima svirao 33 prekrsaja ovima 11 pa da su Juventus ne bi mogli dobit uz tolika sjeckanja igre
@Ecosport šta je bilo nevesinjski keru? Žao ti što ti banjalučka braća nisu pobijedila? Otac te yebo pogani šugavi
rabodimis
Ti kmecis non stop, ne prestajes godinu.. neko te izgleda iz Sarajeva dobro izj*bao pa ostavio.. Toliko frustracija kao ti ni zadnja k*rvetina ne zna izbacit..
Ecosport
Yebavo sam ja Njanjajevo i opet ću uskoro, sprchim vam mile i mrtve majke u pakaš.
Mostarac94
****** celavi gori je od gigovica
mido1921
Što spominješ Gigovića, on vam je pomogao da pobijedite Zvijezdu.
Mostarac94
Vama evo pomazu od pocetka, prava sadaka sa sugavice pa opet ne znate ni penala zabit hahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.