Razočarenje za navijače Sarajeva pred prijateljski meč protiv Domžalea

Bez prijenosa uživo

Razočarenje za navijače Sarajeva pred prijateljski meč protiv Domžalea

E. Ganibegović

FK Sarajevo ovog ljeta radi odličan posao na transfer tržištu, ali i na pripremama gdje je u dvije utakmice ostvario isto toliko pobjeda s gol-razlikom 7:0, no sada stiže malo razočarenje za navijače bh. velikana.

U svoje redove ovog je ljeta Sarajevo do sada dovelo igrače poput Zeljkovića, Durakovića, Beganovića, Penarande i Viverosa, te su navijače s te strane jako zadovoljni odrađenim poslom, a spominje se i povratak golmana Delača u klub.

Osim toga, navijači Sarajeva mogu itekako da budu zadovoljni i rezultatima koje tim s Koševa pravi na pripremama u Sloveniji.

Prva utakmica bila je raj za oči i izabranici Mirze Varešanovića su s 5:0 počistili rumunski Petrolul, da bi juče golovima Avramovskog i Ziljkića s 2:0 savladali makedonsku Shkendiju.

Za pet dana Sarajevo će igrati prijateljsku utakmicu protiv slovenačkog predstavnika u Evropi, NK Domžale, no stiže malo razočarenje za navijače Sarajeva pred taj meč.

Oglasi

Naime, klub u kojem je sportski direktor naš Senijad Ibričić, insistirao je da utakmica bude zatvorena za javnost, te kako sada stvari stoje, neće biti prijenosa uživo kao prethodne dvije utakmice.

Međutim, neće navijači Sarajeva dugo čekati da ponovo vide svoje ljubimce na djelu. Uskoro počinju pretkola Konferencijske lige, a u prvom je protivnik Sarajeva gruzijski Torpedo Kutaisi.

Prva utakmica igra se 13. jula u Gruziji, dok će revanš na Koševu biti igran sedam dana kasnije. 

Bolji iz ovog dvomeča će u drugom pretkolu Konferencijske lige igrati protiv kazahstanskog Aktobea koji je slobodan u prvom pretkolu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi