6

Komentari (6)

Matic
Vjerovao sam da komsije mogu do iskoraka medjutim oni me svakodnevno razuvjeravaju u to. Nikako mi nije jasno zasto kako i zbog cega je vama Emir Hadzic Sportski Direktor??? Ima li neko od vas objasnjenje za to? Tuga i zalost bgm.
TSS
Imas li ti objasnjenje za polusezonu bez poraza i komotnih 9 bodova prednosti? Tuga i zalost
GuiliDamou
@Matic i kako mi nakon ovog komentara da te ozbiljno dozivljavamo? Daj javi se, napisi pravo ime i prezime da te posaljemo psihijatru, psihologu, daj da ti pomognemo prijatelju!
Sarbit2019
matic@ima objašnjenje je jednostavno.Emir Hadzic je tu da vas prca i da bi vi mitomani imali šta pitati.Matic@ imaš li ti objašnjenje kako je tako veliki željkan uzeo titulu zadnji put za sezonu 2012 a danas evo 2021 ? Daj nam pojasni MITOMANIJE ti tvoje.Možete li vi iskoraciti bar do titule ?
blukalr
@Sarbit2019 @GuiliDamou Praviš se kao da ne znaš šta se desilo u bijeljini, praviš se kao da niste imali niz od 2007-2015 bez titule. Brzo zaboravljate pitarcici mali
Sarbit2019
blukair@ti trebas prvo nauciti za koju je ko sezonu osvojio titulu pa onda pisati komentare ,ali vi mitomani ste poznati da volite lupati gluposti.Tipicno Mitomanski kmeee kmeee a gdje su vama titule premijer lige BiH od 2002 pa do 2021 koliko ih imate ? I ko ste vi kakva Bijeljina jeste li vi Željeznicar Doboj,Željeznicar Banja Luka ili Željeznicar Sarajevo.Daj nam to prvo razjasni???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.