8

Komentari (8)

Drakula
Kako manje komentara na obavjestima Sarajeva kako su se manijaci poceli zabrnjivat za svoj raspali klub.
Shaba
Prvo poluvrijeme bezidejno, na silu. Drugo malo bolje, al tek posle prvog gola pocnemo igrat kako treba. Jako bitan gol za Renana s psiholoske strane, mislim da bi lik ubijo samo da ima vise lopti, jedini pravi pas prema njemu danas je hladno zavrsio. Hasic je strasan, i kad pomislis da je pao lik izmisli nesto. Nadati se pobjedi u Mostaru i kiksu Borca, onda bi vise nego interesantna druga polusezona bila. Gosk je solidna ekipa, al danas su bili pregrubi, pravo je cudo da su samo jednog igraca povrijedili, tek kad su i nasi njih malo nacepili tad su malo smanjili krvnicke startove.
Starigrad01
Ovo je bilo na induvidualni kvalitet.Timski tanko. Ako uzmemo zrinjski imamo kakvu takvu nadu da zaprijetimo borcu.Naprijed Bordo Bjeli.
user1676312914
Sobzirom koliko novca je uloženo u ovu ekipu Sarajeva, tanko je ovo, pretanko.
Ham0
Osim pobjede vazno je i da je Renan pogodio i izisao iz krize
Ham0
Tesko ali zasluzeno.?Idemo dalje
Drakula
Cuj preskocili Zrinjski,isto ko i jucer Velez preskocio Sarajevo. A utakmicu manje svi! Strasno sta vi pisete
Hanibal
Sva sreca pa danas nije branio Sahinovic. Sa njim na golu ne moze Sarajevo vise nikoga pobijediti. Rogic je bolji od njega i treba ostati i dalje prvi golman.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.