21

Komentari (21)

mitoza
Pa upitaju je Sloga iz Prijedora nije Dinamo Zagreb čemu euforija?
tip
Nije Sloga iz Prijedora. Al treba te pustiti da mislis da si pametan.
Asam85
Oni iz krajnosti u krajnost. Ne cijene oni čovjeka, samo rezultate. Ovo za rezultate je sasvim uredu, ali da je kojim slučajem ostalo 0:1, ili bilo kakva pobjeda Sloge. psovali bi mu sve od 7 do 77, pa čak i van tog okvira godišta. Pitari su to. Zato pazi Feđa jednog dana će ti ga sleđa.
pjanke.sa
Ti neki dan pises da se ne mozes oteti dojmu da pitarske pichke pisu na tekstovima Zelje??!! Hajde ba idi u svoj brlog i ne sekiraj se ti za Fedju Dudica. Prije se sekiraj sta ce biti sa tvojim klubom.
Adohordas
Cojk u pravu ako dodju a nadam se da nece losi rezultati ****ce mu sve zivo ko i do sad sve i jednom treneru
amiriamir
Nek vi znate podrsku dati.Otjerali Misketa,pali na prosjacki stap.Covjek vam valjo zivota.Mi smo prepoznali trku,zelju,igru na koncu.Normalno da je za podrsku.Vama ako je muka sto blejite 10 god bez trofeja to je vas problem.
zgembo.popuslic
Zrinjski izbacio Tiranu, objavila se 3-4 clanka i pojedinci se poceli buniti da se pise ko da su izbacili Real Madrid. Sarajevo pobijedi novajliju u ligi, objavi se 5 clanaka o tome, niko nista, budimo malo realni. Da se razumijemo, treba pisati i o jednom i o drugom, vise ovoga a manje o starletama.
Da se ugasi HDZ klub
pjanke.sa
Pisu o njlma portali u Mostaru i u Zagrebu. To oni vole da citaju a ne bosanske portale. Neka ba zgembo pusti se laznog patriotizma. Da mogu 95% navijaca Zrinjskog i Sirokog i stanovnika zapadnog Mostara otisli bi i igrali za Hrvatsku a ne za BiH. A da ne govorim kad igra Hrvatska za koga navijaju. Zato nemoj bogati….
Mostarac94
Koliko to vas bljesak.info pise o Veležu? Hajde malo svoju avliju pogledaj pa onda o drugima
zgembo.popuslic
@pjanke.sa ovo je bh portal a Zrinjski predstavlja drzavu BiH, njena zastava se vijori na jarbolu kad odu na gostovanje u evropu. Znaci logicno je da se pise i o Zrinjskom i o Sarajevu i o svakom drugom bh klubu. Sad sto su im navijaci nacionalisticki nastrojeni to je drugi par rukava.
zgembo.popuslic
@Mostarac94 ko su vasi a ko su nasi?
Mostarac94
Tesko da ce on ikad dozivit nesto slicno sto je u Mostaru dozivio, al naravno svu recu mu zelim kao i Sarajevu
pjanke.sa
Neka bolan mostarac, vidjecemo, Velez je vodio 2 godine sa dosta uspjeha i navijaci mu vratili. Pricacemo poslije 2 godine vodjenja Sarajeva. Nasi su se navijaci povukli zbog stare uprave i losih rezultata, sad se vracamo polako, pa kad dodjemo na 80% kapaciteta navijackog, necete nam moci ni oprepeliti ni vi ni Mitomanijaci:-)
histereza
Ado_GTI
Bi će dobar dok pobjeđuje, čim počne gubiti neće više valjali. Takav smo narod. A nije uvjek do trenera kad ekipa gubi.
CrveniKakanj
Svijet voli pobjednike...
bk123
To je sasvim normalno, i auto kad se počne kvarit mjenjaš ga...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.