Prvotimci Sarajeva uvjervljivi protiv juniora, pogađao i Gomez
Foto: FK Sarajevo

Rutinski trijumf

Prvotimci Sarajeva uvjervljivi protiv juniora, pogađao i Gomez

S. Grebović

U Trening centru FK Sarajevo u Butmiru danas je odigran prijateljski meč između prvotimaca bordo kluba i juniora Akademije Asim Ferhatović Hase.

Uspješniji su bili prvotimci koji su na kraju slavili trijumf sa visokih 4:0. 

Mrežu juniora pogađali su Velkoski, Gomez, Salčin i Resić.

Sa prvi tim kluba sa Koševa meč su počeli: Kanurić, Lazić, Babacar, Oremuš, Imamović, Ševelj, Gomez, Salčin, Velkoski, Dervišagić, Ahmetović, Resić i Konjalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što smo naveli, jedan od golova postigao je Gambijac Francis Gomez koji se već neko vrijeme skupa sa Senegalcem Babacarom Tounkarom nalazi na probi gdje će pokušati da zadovolji ukuse šefa struke Gorana Sablića.

Sarajevo je prethodnog vikenda slavilo na gostovanju u Posušju sa 2:0, a bordo tim u narednom kolu očekuje derbi meč protiv ekipe Zrinjskog u Sarajevu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ekspert
Šta je sa radnim dozvolama za nove strance i Oremuša i Velkoskog?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi