10

Komentari (10)

SarajevoFC
Sloboda nama uopste ne lezi, pogotovo kad se napale i igraju agresivno, tj. kad napadnu prvi. A napalice se, to je izvjesno. Ja mislim da je najblize x-u, a volio bih i nadam se da grijesim.
pjanke.sa
Trebamo dat gol vise i pobijedicemo ;-)
SarajevoFC
Potrudicemo se :) Valjda
pjanke.sa
E buraz, nama i Zelji svaka ekipa se nalozi, tako da je sigurno pritisak da uvijek u svakoj tekmi moras igrati ozbiljno, jako jako veliki. Ali mi smo Sarajevo i to je tako. Administracija se sredila, dugovi, budzet je obezbijedjen, aBd ce biti i stadion sada, sta vise ocekivati od jednog kluba u BiH, takvoj kakva je? Samo da igraju i daju sve od sebe. Idemooooooooo
pjanke.sa
I jos nesto: mitomanijacima ce jos gore biti AKO mi pobijedimo veceras, nego sto su oni izgubili jucer. A to me raduje jako :-)
SarajevoFC
Ma oni su svakako grogi, ne znaju ni gdje su, poravnili, sve im svejedno. Nit tuguju nit se raduju. Samo govore "ma hebaji ga" :) :)
pjanke.sa
I ja mislim da Sloboda uopste nije za podcijeniti. Obradovao me stav ekipe protiv Olimpika i ako budu imali pristup kao u toj utakmici, pobjeda nece doci u pitanje. Jos ce ih malo vise uozbiljiti nacin kako Sloboda igra i moglo bi se pobijediti. Ipak Vinkov tim ima tu iskustva dosta. Naprijed i glavu gore! Idemooooooo
sslazio
Sarejevo jeste favorit i realno jaca ekipa ali ipak Sloboda nije bez sansi. Ne treba se samo povuci i braniti bod. Igrati pravu igru pa nek se i izgubi. Proteklih sezone se oni i nisu bas dobro provodili na Tusnju. Znali su se vratit u Seher sa 3 ili 4 komada. Sretno Sloboda.
Sa1946
Vraćali se kad je Husref vama bio trener, kad ste imali Ahmetovića, Krpića i ostale, budi realan, niste nas zbog Tušnja trpali nego jer ste tu sezonu imao moćnu ekipu, a nama tad onaj ublegaš Ješić bio trener i haos napravio.
sslazio
Jeste da, a trica u vrijeme Jagodica? Tad ekipa bila u rasulu, sad ne bi znao nabrojat 3 igraca iz tog perioda jer su svi osli nakon pola godine. Pa pobjeda u 90+ pretprosle sezone golom velikog Edisa Smajica... Tim kojem on postigne pogodak se treba ugasit a on vam je utrpo u sudijskoj za pobjedu... Nikad se vi niste dobro provodili ovdje a veceras ce biti prava utakmica bez pritiska ni na jednoj strani. Pa neka bolji pobijedi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.