20

Komentari (20)

Husrefbeg22
Dok uprava registruje neke igrace proci ce jesenji dio prvenstva i bit cemo u zaostatku 20 bodova najmanje.
Mackintosh
Amidja is back! Hahahahahahahaahahahahahahaha
user1597849779
Hebala vas uprava, ne igra uprava neko one pickice od igrača
user1597849779
Imamo mi solidnu ekipu, ali niko nece da igra...
Shaba
Na sta smo spali, tuga... Vise Vratnik stvara prilika po utakmici od nas. Treba iskren bit pa reci, dobro smo mi i prosli veceras. Po trenutno prikazanom ne gine nam sredina tabele. Ove debile iz uprave sve treba rastjerat. Ni para, ni igre, ni rezultata. Ovaj Tan ako je imalo ozbiljan, svima ce im poklonit po sat i reci da im je vrijeme isteklo.
Zgembic
Droljana hebem li ti opanak!
traorea
Kasumeeee pickoo nalickanaaaa
BlueBoys
SARBITE DUTCH POGLAVICE....Hi Hi
Arnel925
Gdje je ona drolja što više ne napusti svoju poziciju
bk123
nisam šovinista niti inje imam namjeru uvrijediti po bilo kojoj osnovi, al kao neutralnom gledatelju što se tiče Sarajeva (Zrinjski je moj tim) nije mi jasno gdje postavite ovu žensku na ovako važnu funkciju. Sarajevo kao grad i kao klub ima puno više sposobnih i istaknutih nogometaša koji su nešto prošli i koji sigurno bolje od nje poznaju nogomet kao igru i sve njegove zahtjeve, nije mi jasno da neku svoju legendu ne postavite na to mjesto. Al iskreno ja bi volio da je ostavite što duže u klubu
Manager
hajd Sabrina, ali ima njih još okolo nje, šta tu ko radi jel se zna ? Jel znaju oni opise svojih radnih mjesta(pozicija) uopšte ? Šta radi npr. onaj maneken što se slika najviše uz Sabrinu ?
BogatiDijasporac
@bk123 Kod nas legende klubova deloziraju iz stanova, sutaju sa pocasnih pozicija, dok u jednoj zaostaloj sredini kakva je Graz, nas 'strucnjak' dobije tribinu i ulicu. Eto, to smo mi. Ybat nas.
bk123
bogatidijasporac to ti je kod nas svugdje tako, svi lakše uspiju i priznatiji su u svijetu nego u svom selu.
bk123
sve će mo priznati samo uspjeh nećemo
ajanbrrin
Sve je ovo super. Nista ne mjenjati...
Salgijica
Sarajevo ima problem da pogleda prema golu a kamoli ucini nesto vise. Tuzno za ekipu koja se vidi kao najbolja... prema jacini i po igracima tri ekipe se izdvajaju kao sigurne za europu i borbu za titulu : Velez, Zrinjski i Tuzla city. Bice grcevita borba za 4 mjesto: sarajevo, siroki, sloboda borac i zeljeznicar.
mosaljozemosaplavo
po meni poslije te tri ekipe je siroki najjaci, zadrzali kostur ekipe od prosle godine
Rajvosa2019
Vrjeme je da pojedine guzonje u upravi napuste fotelje , katastrofalna igra - losi rezultati
GangEvil877777
Napustit ce u k. Dok mrtva glava ne padne povuc se nece niko iz uprave. Treba ih u invalidska kolica poslat
BogatiDijasporac
@Rajvosa2019 Ja bih guzonju Sabinu licno odlijepio od fotelje :))) Ili je dodatno zalijepio, kako god.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.