Sarajevo poraženo od Budućnosti

Kup prijateljstva

Sarajevo poraženo od Budućnosti

Fudbaleri Sarajeva doživjeli su danas poraz na turniru 'Kup prijateljstva' od Budućnosti iz Podgorice sa 1:0. 

Bila je ovo prva utakmica za mlade bordo momke na turniru koji se održava već nekoliko godina, ali nažalost bh. predstavnik nije uspio da ostvari pozitivan rezultat.

Jedini gol na ovom susretu postigao je Marko Mrvaljević i to u 22. minuti.

Ekipa Buućnosti je na ovaj način stigla do prvih bodova na turniru jer je u prvom kolu izgubila od Vojvodine sa 1:0. Upravo protiv Vojvodine će narednu utakmicu igrati FK Sarajevo. Pomenute ekipe igraju u grupi B.

Inače i preostala dva bh. predstavnika na ovom turniru su odigrala po jedan meč za sada. Sloboda je izgubila 1:0 od Partizana, dok je Željezničar, u okviru grupe A, remizirao sa Mariborom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi