Sarajevo potopilo Borac iz Jelaha

Prijateljska utakmica

Sarajevo potopilo Borac iz Jelaha

Fudbaleri Sarajevi danas su na stadionu Šibovi u Jelahu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Borca.

Utakmica je odigrana povodom obilježavanja 70 godina postojanja kluba iz Jelaha, a više razloga za zadovoljstvo na kraju je imalo Sarajevo koje je slavilo s ubjedljivih 8:1.

Do prednosti iznenađujuće prvi su došli domaći golom koji je postigao Hamzić, a nakon što se pri rezultatu 1:0 otišlo na odmor, Sarajevo je u nastavku ubacilo u brzinu više i totalno potopilo tim iz Jelaha.

Priliku su pretežno dobili igrači s klupe i u potpunosti je iskoristili. Već u četvrtoj minuti nastavka Sarajevo je došlo do izjednačenja preko Handžića, a nedugo nakon toga i preokreta koji je režirao Mustafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku je uslijedila serija pogodaka Sarajeva. U strijelce su se upisivali Resić, Hodžić (2x), Šišić, Mustafić, Handžić. 

Sarajevo je meč počelo u sastavu: Džafić, Hebibović, Adukor, Dupovac, Bekić, Stanojević, Crepulja, Tatar, Velkoski, Halilović i Ahmetović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi