"Sarajevo? Prvi put ćemo igrati protiv tih igrača, ali danas svi znaju igrati nogomet"

U Celticu oprezni

"Sarajevo? Prvi put ćemo igrati protiv tih igrača, ali danas svi znaju igrati nogomet"

E. Škorić

Nogometaš Celtica Keiran Tierney govorio je o duelima koje njegovu ekipu očekuju u prvom pretkolu Lige prvaka.

Škotski prvak Celtic za rivala je dobio FK Sarajevo i veliki je favorit, ali niko ne želi da olako shvati protivnika o kojem malo znaju.

Ovo će ujedno biti prvi okršaj Celtica sa nekim klubom iz Bosne i Hercegovine. Celtic je, kao i Sarajevo, tek počeo s pripremama.

"Imali smo kratku pauzu, vraćamo se treninzima. Malo smo odmarali, ali smo u dobrom stanju. Znamo da ćemo imati dobre pripreme kod kuće i dobru sedmicu u Austriji, a onda smo spremni za izaove koji nas čekaju", kazao je Tierney, dodavši:

"Danas nemate lake utakmice ili loše ekipe. Svaki tim je dobar i zna da igra nogomet. Svi su dobro organiovani i postoji jasan standard za nogomet".

Sarajevo?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bit će ih teško pobijediti. Igramo protiv nepoznate ekipe protiv koje nismo nikada igrali i prtoiv igrača koje nismo nikada sreli. Nepoznanica su, ali u Celticu su očekivanja da se pobijedi i prođe dalje. Planiramo to uraditi", dodao je Tierney.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
HAHAHAHAHAHA PA JBG NIJE SARAJEVO SA MALTE ILI LUKSEMBURGA ALI JBG BIT CE ISTI REZULTAT HAHAHAHAHA
0 6
sloboda1919tz
jel krkan izdrkan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi