Sarajevo putuje u Orašje, Sloboda dočekuje Travnik

Žrijeb parova završnice juniorskog Kupa FBiH

Sarajevo putuje u Orašje, Sloboda dočekuje Travnik

S. Mlaćo

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH izvršen je žrijeb parova završnice juniorskog Kupa Federacije Bosne i Hercegovine.

Shodno obavljenom žrijebu u završnici juniorskog Kupa FBiH igraju:

HŠK Zrinjski Mostar - FK Goražde

FK Sloboda Tuzla - NK Travnik

NK Podgrmeč Sanski Most - NK Široki Brijeg

HNK Orašje - FK Sarajevo

HNK Tomislav - predstavnik NS ZDK

Prve utakmice završnice juniorskog Kupa FBiH igraju se 03.10.2018. godine u 16:00 sati, dok će se revanš utakmice odigrati 17.10.2018. godine u 15:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Utakmica FK Sloboda Tuzla - NK Travnik igraju se 10.10.2018. godine (prve utakmice) i 24.10.2018. godine (revanš utakmice).

Utakmica HNK Tomislav - predstavnik NS ZDK igraju se 17.10.2018. godine (prve utakmiec) i 24.10.2018. godine (revanš utakmice).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi