23

Komentari (23)

Adohordas
Haha ovaj portal je fakat neozbiljan,prva 3 kola ste hvalili i Siroki,pisali da su osvjezenje prvenstva ,prvi sam napisao dok nalete na malo jace da ce izgubiti,i tako je i bilo.Sad dizu Sarajevo u nebesa,ja sam navijac Sarajeva ali glupo je pisati da smo nepobjedljivi itd..imamo solidnu ekipu za nase uslove i za nasu ligu,za Evrope se mora jos dosta ulagato da bi se nesto postiglo...Ne ide mi u glavu da sa napadecem koji ima 35 godina ides na Celtic....pa to bi i dijete od 10 god shvatilo da ne moze...bolje bi bilo da su ubacili nekog juniora umjesto Ahme jer lik fkt nista ama bas nista nije pokazao..nema veze idemo ludo idemo jako,najbitnije mi je da nam klib raste svaki dan vise i vise..?
HarisADP
Cuj solidnu ekipu... E retarde jedan, upravo smo pobjedili drugi najjaci klub u gostima!!! Portal je odčican sto se tiče FKS
Empirinho
Kakav ti i navijač Sarajeva, čuj solidna ekipa šta to pričaš jadan ne bio...
bazaorao
najsretnija generacija
tbra
Dok ih Zeljo ne vrati u realnost
pjanke.sa
Hajde moze svasta biti. Bas jedva cekam derbi. Sretno vam bilo.
HarisADP
Klinac im sretno bilo
realno_govoreci
Kakva je generacija,kakvi su klubovi i kakva nam je liga su pokazali Evropski nastupi. Zalosno je to da svaki put kada god se igra sa nekim malo većim timom pokaze se to da niti jedan klub nije u stanju trcati vise od 60 min i to je to.Kazu svi fali nam ono nesto i kao cude se sta je to....kako ono nesto,fali fizička sprema igrača kratko i jasno.Pogledajte utakmice većih Evropskih timova,prvi ili 90 min on trči kontru bez problema.Kod nas u 90 min ne zna loptu da izbije sa svog dijela u protivnički nego je nabije u aut.
zizu82
Ima ti ova mjesta.Fizčka sprema nas vazda ****,isto je i u reprezentaciji.Al dok se god igrači hrane u pekarama i diminjaju one lule,o alkoholu i cigarama da ne pričam,nema tu pomaka.Ishrana mora biti po propisima i onako kako ti profesionalac odredi prema tvom metabolizmu,odradiš dobre fizičke pripreme i onda trčiš isto i u prvoj i u devedesetoj.
user1583606775
Spremni su oni fizicki al Sarajvo je protiv Celtika igralo odbranu citavo vrijeme gdje su svi poginuli i Celtik bi umro da je onako igro.Protiv Ctika du dali 150%posto
milivoje
Piši o krađi u BL i lopovluku,ubiste glupom pričom,sram da vas bude
pjanke.sa
Milivoje smiri se
Sadik82
Polako sa izjavama ljudi, ovu ligu ni jedan klub nije osvojio a da nije upao u krizu rezultata. Prije 2 sezone smo bili na +9 na proljece pa na kraju prakticno strepili do posljednjeg kola. Zrinjski isto nekad bjezao 10-12 pa zadnje kolo morao stimat penal u Bijeljini
TheSorrow
Polako nije ni Dinamo odmah ušao u grupne faze
Pikachu11
Odlicna ekipa za domace prvenstvo mislim da su vec obezbjedili titulu prvaka tesko da ih iko moze stici cak i Borac sa ovakvim suđenjem mislim da nema sanse.A sto se tice europe nesto fali jbg sa ovolikim ulaganjima u igracki kadar osmoplasirana ekipa Bjeloruske lige koja nije nista pretjerano kvalitetom jaca od nase lige se morala proci.Protiv Buducnosti koja dosta manje ulaze od Sarajeva na “domacem” terenu opet kilavo.Celtic je dimenzija vise tu se i nije moglo ocekivati nesto vise sve u svemo mislim da Sarajevo moze vise s obzirom koliko ulazu.
pjanke.sa
Moramo rijesiti problem umora kod igraca, tu se treba jos uloziti, da li znanja ili truda, ne znam; ali moramo imati spremnije igrace, ovi ljudi moraju jos vise trcati za iskorak u Europi. Takodjer, za takav podvig moramo da pobijedimo svakoga u nasoj ligi bez problema. Sto sada nije slucaj. Tako da: igraci da shvate da se moraju jos vise truditi i uprava da ulozi jos u planove podizanja fizicke spreme. Ali sve su to sada sitnice koje mogu doci vremenom, ali mogu i propast. Eto hajde sada poslusajte me :-)
Pikachu11
To je do trenera koji ima dovoljno kvalitetnih igraca da igra na 2 fronta po mom misljenju. I jos pod hitno dok je Vijetnamc voljan davati lovo rijesajite potanje stadiona kada imate dobar stadion akademija radi odlican posao onda je lako dovesti par kapitalaca koji ce praviti razliku.
Halilovich
@pjanke.sa pojedini igraci pretrce vise nego igraci bajerna ili liverpula. problem je sto ne trce svi ujednaceno, i ne pomazu jedni drugima. npr tatar pretrci 12.2 km a pidro ili (lijevi vezni) pejovic (necu dusu da grijesim jer ne znam podatak) koji trebaju da mu podrska budu u napadu kao on njima u odbrani pretrce znatno manje. tako je i na drugoj strani. ocekujemo od fanima da ubija u napadu a jadnik se izmori koliko pomaze u odbrani, sa tim da u napadu nema kvalitetnu podrsku oremusa ili dzokanova (govorim za utakmicu protiv celtica). Mora se tu balans neki naci i onda ce i ekipa djelovati svjezije.
Ivica_Osim8
Jbg ne volim ih al realbo najvise imaju da kazemo igracina za nasu ligu, tako da najvise i sanse imaju za sva dostignuca
cerinjo
Modrica ko Barcelona :)
brachuka
oni i krupa nam uvijek bodove uzimali : )
Horde
Samo nek su na zemlji, da se ne dižu u oblake i ovo će se osigurati titula prije zime
Arnel925
Žestoka generacija. Jer igrači sa klupe imaju isti kvalitet kao prvi 11. To se vidjelo i protiv Zrinjskog gdje su Handzic i Hebibovic zabili. Svako čeka svoju šansu, i daju svi 110%.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.