Totalna ludnica u svlačionici Sarajeva uz pjesme Hordi zla

Slavi se plasman u finale Kupa

Totalna ludnica u svlačionici Sarajeva uz pjesme Hordi zla

A. Čaušević

Sarajevo će se 27. maja u Trening kampu u Zenici boriti protiv Borca za trofej Kupa BiH.

Bordo tim je i u revanš susretu pobijedio Tuzla City. Na Tušnju je bilo 0:1, a u revanšu 3:1 i to poslije furioznog preokreta domaćina.

Vodio je Tuzla City golom Brkića, ali su momci u bordo dresovima u razmaku od desetak minuta preko Mešanovića, Hebibovića i Velkoskog.

Ova pobjeda za Sarajevo stiže u pravom trenutku nakon perioda rezultatske i golgeterske krize zato i ne čudi zašto je u svlačionioci bila prava ludnica poslije pobjede.

Slavili su Bordo momci uz dobro poznate navijačke pjesme popularnih Hordi zla koje sigurno nedostaju igračim Sarajeva na sjevernoj tribini.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Finale Kupa Bosne i Hercegovine! 🏆 #KupBiH #BordoPorodica 🔴⚪️ 𝘓𝘰𝘢𝘥𝘪𝘯𝘨... [■■■■■■■■■□]

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, April 21, 2021

Izabranici Vinka Marinovića i nemaju previše vremena za predah jer ih u subotu čeka novi derbi i to gostovanje zahuktalom Zrinjskom koji je u posljednje vrijeme digao formu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Yebo vam kup mamicu nesposobnu
0 17
Colsa
NAMA DUPLA KRUNA želji VELKA ĆUNA
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi