Sudija svira kraj, a na Koševu nastaje eksplozija

Bordo tim pobijedio Zrinjski

Sudija svira kraj, a na Koševu nastaje eksplozija

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je u derbiju 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Koševu savladao aktuelnog prvaka Zrinjski s 1:0. Jedini gol postigao je Renan Oliveira s bijele tačke, a nakon meča je nastalo veliko slavlje igrača i navijača.

FK Sarajevo slavi veliku pobjedu. Na Koševu je pao aktuelni prvak Zrinjski, a Bordo tim je slavio s 1:0 golom Renana Oliveire.

Očekivano, nakon utakmice je nastalo veliko slavlje. Igrači su odmah potrčali kod sjeverne tribine i nastala je eksplozija na Koševu.

Igrači su zajedno s navijačima otpjevali i proslavili veliki trijumf koji Sarajevo odvodi na vrh tabele.

Treba svakako istaći da se Zrinjski nije previše iskazao na Koševu. Aktuelni prvak je meč završio bez šuta u okvir gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim je odlično ušao u novu sezonu. Izabranici Simona Rožmana sigurno će biti kandidati za sami vrh tabele i bit će interesantna bitka za šampiona Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Lijepo je biti navijac Sarajeva. Svaka cast
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi