Dominacija Sarajeva u Premijer ligi se najbolje vidi po kvotama iz sedmice u sedmicu

Bordo tim veliki favorit protiv Slobode

Dominacija Sarajeva u Premijer ligi se najbolje vidi po kvotama iz sedmice u sedmicu

E. Škorić

Aktuelni prvak BiH, FK Sarajevo, ima priliku da izuzetnu godinu okonča pobjedom.

Sarajevo će sutra od 17 sati ugostiti Slobodu i ima priliku za nastavak impresivne serije u Premijer ligi BiH. Radnik je umalo nedavno prekinuo niz utakmica bez poraza, ali Bordo tim je u nevjerovatnom preokretu na kraju stigao do pobjede.

Upravo zbog te utakmice Vinko Marinović uoči gostovanja Slobode poziva na oprez, ali kladionice vjeruju Sarajevu itekako.

Kvota na stranici MOZZART kladionice na FK Sarajevo je 1.25 i to možda najbolje govori koliko je dominantno Sarajevo ove godine u bh. nogometu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za one hrabre, koji možda vjeruju u pobjedu Slobode, kvota čak 11! Ovdje pogledajte kompletnu ponudu.

Također, Željezničar ima ulogu favorita u Krupi, a kvote pronađite OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad035
Moraju past, pa svi padnu prije ili kasnije, možda ih Sloboda srusi
2 9
zizu82
Izvesti najbolji mogući sastav,dati maksimum,ginuti na terenu jer je zadnja utakmica,ne treba se štediti i dobiti Slobodu pa mirne glave na odmor.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi