9

Komentari (9)

SarajFK
Pogledajte kako masinerija svjesno skrece temu sa stvarnih problema. Sada ce ovi placenici poput @pjanke.sa da krenu u zabusavanje i skretanje teme i pokusati ponovo napraviti zrtvu od ovog volusine i njegovog ljubavnika hadzica! FK SARAJEVO NAMJERNO VODE KA GASENJU I MORAMO IH ZAUSTAVITI!!!!
jeroha1987
Kakvom gasenju debili jedni,ne moze se za mjesec dva stvorit ekipa,pogotovo uz ovolike probleme sa odbranom,a igraci su se morali prodati radi neigranja u europi,inace bi finansijski propali skroz.Puna podrska Dudi ,samo napred napred izgurat ovu sezonu ,istrpiti kako god zavrsila.
pjanke.sa
@jeroha1987 ma tako je brate moj ali ne mozes to objasniti sacici nepismenih navijaca. Ovaj @SarajFK ih predvodi po glupostima.
Amcho1
SarajFK nije navijac Sarajeva sigurno, sta vise izgleda kao neko sa laznim nickom sto samo pljuje. Ceka bilo kakvu objavu o Sarajevu i onda mlati. Lik je smorio i sam sebe, a moguce da je on ustvari onaj MCntosh
SarajFK
Hajmo opet skretati temu. VOLOVSKA GLAVA JE UNISTIO SVAKOG IGRACA. oN JE NEZNALICA I PREVARANT KOJI UVJEK SVU KRIVICU PREBACUJE NA DRUGE. MIRVICU GLUPANE ODLAZI I TI I HADZIC I OVAJ VOLUSINA!!!!
MSOZ101
Ti nisi normalan legendo, tebe kada bi ubacili u grad Sarajevo 48 sati bi tražio izlaz i ti bi nešto tjerao i dovodio. Mani se ovog nije za tebe.
pjanke.sa
@MSOZ101 ama majstore pusti ovu budalu vidis da je osto na tripu negdje
MSOZ101
Hoće biti lijepo vidjet početnu postavu protiv Tuzle, a Dala nema u njoj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti