"Kako se iščupati? Ne znam, došli smo pošteno igrati ovdje, druge stvari neću da komentarišem"

Bošnjaković nakon poraza na Koševu

"Kako se iščupati? Ne znam, došli smo pošteno igrati ovdje, druge stvari neću da komentarišem"

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja poraženi su večeras na Koševu od Sarajeva sa minimalnih 1:0 u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice održana je i press konferencija, a prvi se medijima obratio gostujući trener Milenko Bošnjaković.

"Čestitam Sarajevu na pobjedu i da ostvare ciljeve u nastavku sezone, a mi se okrećemo idućim mečevima", kratko je rekao Bošnjaković na početku press konferencije.

Komentar na rezultat?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu smo gdje smo. Kako se iščupati, ne znam. Radimo pošteno sve, došli smo da igramo lopte sa Sarajevom. Igrali smo lopte, nismo uspjeli. O svim ostalim stvarima ne bih razgovorao. Mirzu volim i meni je drago danas što smo se vidjeli. Želim mu puno sreće u nastavku sezone. Imamo svoje probleme i okrećemo se njima", dodao je na kraju trener Tuzla Cityja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
Realno niste zaslužili poraz
8 0
nakopitam
Ugasite se, jebbem vam familiju. Krepaj sisoje lopovcicu jebbo ti vico sina onog lojavog!!!
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi