8

Komentari (8)

Mustafa
Sa tobom vjerovatno nikako. Husicu mici tog celu dok niste krenuli stopama Slobode ka Federalnoj. U protivnom iduce sezone igraces derbi druge lige na Tusnju protiv Slobode.
user1659354598
Sad ne traze izuzece sudija,smetljari jedni pitarski,da se vama ovo desi bio bi odmah plac,istupanje iz lige itd
nakopitam
Ugasite se, jebbem vam familiju. Krepaj sisoje lopovcicu jebbo ti vico sina onog lojavog!!!
nakopitam
HTJELI MI PRIZNATI ILI NE ALI SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U DRZAVI i normalno je da imaju povlastice kod sudija. I SARAJEVU JE VECERAS PONISTEN CIST GOL!!!
Harisoni12
Realno jeste poništen, ali da je priznat čist gol za 1:1 sigurno igrači Tuzle ne bi ostavili onoliko prostora u odbrani da Sarajevo dođe do drugog gola.Ali ove naše sudije nisu za pionire ,a kamoli za seniore.
user1618328879
De mali ne s.... Ovo nije povlastica ,ovo je direkt nagodzena tri boda pitarima ,da se vrate oni bodovi protiv Sloge . Ajde sad nek pricaju protiv Vice
nakopitam
Cuj vlasine, on dosao posteno igrati. PA I SARAJEVO JE IGRALO POSTENO.
visokohz
Realno niste zaslužili poraz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.