Uoči posljednjeg kola ove jeseni: I Koševo zatrpano snijegom

Sarajevo sutra dočekuje Velež

Uoči posljednjeg kola ove jeseni: I Koševo zatrpano snijegom

E. Ganibegović, foto: T. Hebib

Utakmice 19. kola danas i za vikend zatvorit će jesenji dio sezone u m:tel Premijer ligi BiH.

Sutra je na rasporedu derbi kola između Sarajeva i Veleža, a stadion Asim Ferhatović-Hase trenutno je pod snijegom. Za razliku od komšija na Grbavici, još uvijek nije započeto čišćenje travnjaka, iako Željezničar svoju utakmicu igra tek u nedjelju.

Trenutno je u Sarajevu na snazi crveni meteoalarm za snijeg i led, no za sutra se ne najavljuju padavine. Maksimalna temperatura iznosit će nula stepeni Celzijusa, a padavine se očekuju tek u nedjelju. Stoga, očekujemo da će stadion spreman dočekati sutrašnju utakmicu.

Bordo timu sutra će trebati pobjeda kako bi polusezonu definitivno završili na trećoj poziciji, dok Veležu trebaju bodovi u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sarajevo - Velež igra se od 13 sati. 

U subotu se još igraju dueli Posušje - Rudar i Borac Sloboda. Danas je na rasporedu duel Zrinjskog i Leotara, dok kolo i polusezonu u nedjelju zatvaraju utakmice Željezničar - Široki Brijeg i Tuzla City - Radnik. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Sutra 2 ko kucaaa....
4 3
pjanke.sa
Sad ce ovo Ismir doci ocistiti sveeeee
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi