12

Komentari (12)

Gledao utakmicu. Pitari bolje otvorili utakmicu i to je to.Kukavička igra ih je uništila.Mali Haznadar nešto rekao Kaljancu i ovaj mu odmah pokazao crveni karton.Sa igračem manje su trebali izgubiti.Čitam komentare napaćenih roditelja .Je li vas to italijan naučio da lažete?Bravo za Joldića i hrabru taktiku sa igračem manje.Golemo je plavo srce!!!!
Hehehehrvtbr
Ja ne znam sta si ti gledao,Zeljo dvije dobre sanse imao ,puno kvalitenije Sarajevo je bilo u svakom smislu .@albis
Kako bolan? Pa sa igračem manje niste uspjeli da stvorite sansu kako treba. Željo bolje igrao kad je dobio crveni karton i stiskali Sarajevo do kraja utakmice.Na kraju im se isplatilo.
Matic
Uspjeli smo u zivotu. Najveca i jedina radost nam postala to sto su nasa djeca otkinula bod komsijama. E moj Zeljo sta ti kriminalac i njegov sin uradise.
Ko je kriminalac botina seljačka?
Ajax11
Sarajevo igrom razvalilo Zeljo…ovaj Kaljanac moze samo još ove juniore da sudi-kakvo ofirno navlacenje da se tekma završi 1:1 jer je dobio od strane Zelje brutalne pretnje…haha Boze dragi
Bravo Ajax! Kažu da je sir Amar lično mu zaprijetio na poluvremenu! Hahahaha kakva mašinerija laži. Nije ni čudo što vam je radovan bio u klubu.Nasljednici dobrice ćosića i njegove ideologije.pozdravio vas italijan i amidža tan.
Karameho
djecu Sarajeva odmah od početka uče da im se sviraju penali.. Bravo Željoo
Hehehehrvtbr
@Karameho nisi ni gledao utakmicu.Penal čist ko suza .
VELEZ
Željezničar golom u 90. minuti ostavio Sarajevo bez pobjede ?
Hehehehrvtbr
Smiješan derbi,puno kvalitenije Sarajevo ,ali klasicni Zeljo sreća.
user1571956549
Ma mrssss...Stoko pitarska...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti