Hodžić razočaran minutažom: Objave na Facebooku mnogo toga govore, a neće se svidjeti Mulaliću

Napadač Željezničara se oglasio

Hodžić razočaran minutažom: Objave na Facebooku mnogo toga govore, a neće se svidjeti Mulaliću

E. Čaušević

Sarajevski derbi između Sarajeva i Željezničara igrao se danas u Trening centru NSBiH u Zenici, a završen je bez golova. Meč se igrao bez navijača, ali je bilo nekoliko zanimljivih lica na u loži, a jednom od njih Armin Hodžić je poslao posebnu poruku. No, ono što se našlo posebno u centru pažnje jeste njegovo jasno nezadovoljstvo minutažom danas.

Odlukom NSBiH veliki gradski derbi Sarajeva i Željezničara igrao se danas bez prisustva navijača sarajevskih klubova, te je atmosfera bila kao da je u pitanju neka pripremna utakmica.

No, i pored toga bilo je nekoliko zanimljivih lica u loži stadiona u Zenici, a još jedan meč Premijer lige Bosne i Hercegovine pratio je i Zoran Mamić.

Nekadašnji trener Dinama s bratom Zdravkom živi već neko vrijeme u Međugorju, a često koriste priliku da prisustvuju utakmicama u najjačem rangu bh. fudbala.

Mamić je iskoristio priliku da prati današnji sarajevski derbi, ali jasno je da nije mogao imati potpunu sliku o kakvom rivalstvu je riječ jer se vječiti derbi igrao van glavnog grada BiH, ali i pred praznim tribinama.

I nakon utakmice Mamić se našao u centru pažnje jer je napadač Željezničara, Armin Hodžić, objavio njegovu fotografiju na Facebooku i poslao mu jasnu poruku koja je mnoge oduševila.

Oglasi

Zna se da su Mamić i Hodžić svojevremeno sarađivali u zagrebaškom Dinamu, te je on bio jedno vrijeme trener sadašnjem napadaču Željezničara. Hodžiću je bilo drago što ga je vidio danas u Zenici i poruka na Facebooku je to jasno pokazala.

"Hvala što si me vodio i što si me gledao danas", poručio je Hodžić svom nekadašnjem treneru.

   Hodžić se zahvalio Zoranu Mamiću što je danas pratio meč u Zenici.

Međutim, ono što se posebno našlo u centru pažnje jeste Hodžićeva objava svega desetak minuta nakon što je završen meč u Zenici. Hodžić je igrao tek nekoliko minuta u finišu utakmice zbog čega nije bio zadovoljan, a njegov novi nastup na Facebooku sigurno se neće svidjeti Mulaliću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Zenici odmorio sam ja", napisao je Hodžić nekoliko minuta nakon završetka sarajevskog derbija.

   Status koji je napadač Željezničara objavio nekoliko minuta nakon što je završen meč protiv Sarajeva u kojem je igrao u finišu.

Hodžić se nedavno vratio u Željezničar nakon što je šest mjeseci bio bez kluba. Nakon povratka u Željezničar upisao je pet nastupa i postigao je jedan gol.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Qwertz1
I u dubaiu si odmaro dok si cekao da te bilo koji klub osim Zelje zovne a ljudi na pripremama bili
3 0
user1676165683
Frajer konta da je Del Piero..!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi