Pao i četvrti gol na Koševu

Plavi smanjili na 3:1

Pao i četvrti gol na Koševu

Edmir Škorić

Dva gola vidjeli smo u prvom, a dva (barem za sada) u drugom dijelu.

Pogocima Fanima i Mešanovića Sarajevo je steklo značajnu prednost na poluvremenu, ali je u 54. minuti Semir Štilić propustio veliku šansu jer mu je Kovačević odbranio penal.

Nedugo nakon toga, Sarajevo dolazi i do trećeg gola. Fanimo je matirao Erića direktno iz slobodnog udarca za potop Plavih sa Grbavice.

Uspjeli su Plavi da smanje u 74. minuti, pošto je rezervista Juričić nekoliko minuta po ulasku u igru na asistenciju Štilića matirao Kovačevića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veoma efikasan i kvalitetan derbi,a Sarajevo za sada na dobrom putu da ostvari jako bitnu pobjedu s kojom će se vratiti na čelo tabele.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Spasena sezona za željkana postignut gol na Koševu !
12 0
Hamza123456789
Da smo penal dali,mogli bi smo se necem nadati,ovako nista....
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti