23

Komentari (23)

Benzema1312
Pusi ga rajvosa
Baboisback
Zeljo ako bude igrao punim gasom da Sarajevo ne pobijedi,ja im zelim sve najgore. Sliskovic je trebao izvesti juniore. Vicin Borac guraju sudije,a Zeljo kao hoce izigrava postenje.
zevs
ako željo ne izgubi to znači da igraju za borac il je sarajevo pokradeno
unioni
HAHAHAH, sta ako mi danas dobijemo ili X odigramo odma namjestena tekma, jao jadovi , a kad nam je Zrinjski izbio titulu iz ruke tad ste se smijali
Gluha1987
Hahahahahah koji si ti kloc
Edin Merlin
3-0 garant !!!!
Edin Merlin
Prognoziro sam 3-0 ...!!!!
starigrad
Hajmo Šampioni 1:0.iTitula je Naša.
az6a08
Titula je VELEžova
Nek_komsiji_crkne_krava
Na ovom portalu cirkulisu dvije rijeci: Mitomani i Divovi, kad su Sarajevo i Zeljeznicar u pitanju, a to sto smo dotakli dno dna sto se tice klubskog fudbala to je manje bitno. Fudbal nam je definitivno na vrlo niskom nivou u cijelom regionu. Ali vazno je da se nasladjujemo tudjim mukama. Propast i nista drugo.
Sarbit2019
Mitomani izašli iz svojih rupa poslje 9 godina,ubrzo ce Miševi nazad u svoje rupe.
hzsg
Nemoj tako, to se kaze MRS U SVOJE RUPE, TAMO SU NAUCILI.
Lafac
Nadam se da ćeš imati interneta na KG i za dva sata ,mojne u rupu misu za dva sata
Sarbit2019
Ti si momcino glup za FK Sarajevo sezona je uspješna nevezano za derbi.Borba za Kup Evropu Titulu Stadion , a VI
Nek_komsiji_crkne_krava
Volio bih stobom popiti kafu negdje u Sarajevu pa da cisto malo popricamo. Vjerujem da si intelektualno i obrazovno na vrlo niskom nivou. Pitam se da li si u zivotu procitao bar jednu knjigu i koju si skolu zavrsio, ali cisto sumnjam. Na zalost nisi jedini.
Sarbit2019
Dali se pise stobom kao sto si ti napisao ili se piše (sa tobom ? ) Inteligencijo.
BlueBoys
Izasli smo da vam uzmemo sto vam pripada i UZELI SMO! Phahahhaa.....Gdje si ti poglavico iz Roterdama da branis danas trans? Sve se vidjelo ko je mis LIJEPI STRAH!!!! Phahahha....PA moze reci i za vas misevi nakon duze ere zderanja pasteta i virsli da ste izasli misevi iz rupe al sve bude i prodze...hahahaha...Danas ste mislili da su navijaci Lecha ponovo dosli pa se noge ufatiste sampionski bhahahaha....
Sarbit2019
Nazad u rupe Miševi
Sarbit2019
Kakva ti je konekcija u Centru Lafac ?? Psssssss nazad u Mišiju rupu
hzsg
Hajmo ŠAMPIONI, SAMO JAKO......., BORDO ARMIJA JE UZ VAS.
adosar
Hajmo Divovi, samo jako do titule...
Sa1946
**** te Pejovic vise...
Iziksaudvicu
Obradujte nas makar jednom. 0:2
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.