Iznenađujuća kvota na pobjedu Sarajeva, jasno je ko je favorit na Otoci prema kladionicama

Tri meča Premijer lige BiH

Iznenađujuća kvota na pobjedu Sarajeva, jasno je ko je favorit na Otoci prema kladionicama

E. Čaušević

Nakon reprezentativne pauze nastavila se Premijer liga BiH, a danas su na rasporedu tri utakmice.

Ljubitelji Premijer lige jučer su mogli da uživaju u odličnim utakmicama, a 11. kolo nastavlja se danas kada će na programu biti tri meča u terminima od 15 i 19:05 sati.

Derbi kola igra se večeras na Koševu gdje će Sarajevo ugostiti Široki Brijeg i jasno je da će ovaj meč biti u centru pažnje. Utakmica počinje u 19:05 sati, te još uvijek imate dosta vremena da se kladite na ovu utakmicu.

Kladionica MOZZART objavila je kvote za meč Sarajeva i Širokog i jasno je da je aktuelni prvak favorit u ovom meču. No, kvota na pobjedu bordo kluba je itekako "darežljiva" što nije bio baš slučaj u prethodnim utakmicama. Kvote za meč na Koševu pogledajte OVDJE.

Od 15 sati igraju se dvije utakmica, a sigurno da će u centru pažnje biti ona na Otoci gdje Olimpik dočekuje Željezničar. Plavi su favoriti u ovom meču i to jasno pokazuje i ponuda na kladionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik je na deset mečeva ostvario samo jednu pobjedu i zbog toga bi sve osim trijumfa Plavih bilo iznenađenje. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

U istom terminu igra se i derbi donjeg dijela tabele jer se sastaju Krupa i Mladost. Krupa je favorit u ovom meču iako je Mladost bolje pozicionirana na tabeli. Kvote za meč Krupa - Mladost pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Jeste zapeli sa Mozzartom svega mi
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.