11

Komentari (11)

rodjak
Treba provjeriti je li Nemanja donio nova vrata i novu farbu sto je ostetio ako nije fino mu pokazati adresu gdje da to nabavi ,pa onda nek igra,moze stici na drugo poluvrijeme ako se potrudi ;)
user1678193389
MRZIM ZRINJSKI MRZIM ULTRASE MRZIM *****E MRZIM MRZITELJE BOSNE I HERCEGOVINE I DANAS ĆU SRETAN BITI KAD ZRINSKI BUDE PAO XD
posto_tad_nisu_postojali
Glupi Red Army. Pa vi bojkotujte radi uja i po******a
Drakula
MAMA MANIJAKA JE KUUUUU RAAAAVAAAAAAAAA MAMAAAA MANIJAKA JE KU RAVAAAAAAA
Becir1
Krepaj Vico i ostala svito,porijeklo vam ****m
plemic
igra se u travniku ili u zenici?
Mostarac94
Znas sta sam cuo?
plemic
Mostarac94
Da vas ku*ac danas čeka
plemic
baš kulturno od tebe, djelimišno sam nešto takvo i očekivao. pohvalno je da u tvojim riječima nema nacionalizma, fundmentalizma i sl. ČUJEMO SE POSLIJE TEKME.
plemic
baš lijepo od tebe, nešto slično sam trebao i očekivati. pohvalno je da u tvojim riječima nema nacionalizma, fundamentalizma i sl. pripazite se novog reprezentativca, jedinog iz pl bih. ČUJEMO SE POSLIJE TEKME.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.