20

Komentari (20)

Culer
Sarajevo da je pametno taj račun da ispostavi navijačima koji su topovske udare i bacali. Seljak ne zna drugačije osim ako ga udariš po džepu. Mamu im hebem u ****u.
plemic
trebalo ih je kazniti do kraja prvenstva. stoka je trebala ratovati protiv škripara, a ne napadati nogometaše kojim je posao da igeaju i daju golove.
user1631442289
****m li vam majku prodanu podaničku!
Drakula
Svi mi vrlo dobro znamo kako je kad Sarajevo igra protiv sirokog u listici. Isto sve kao u Sarajevu se desavalo i nikad ovako nije bilo za njih. Ali ok
Hanibal
Sto se mene tice kao navijaca s dugim stazom, trebalo zatvoriti tribinu sjever na duze staze. Oni godinama bacaju petarde koje skupo kostaju klub. Samo stetu nanose a da ne govorim da su jednog od najuspjesnijih trenera Varesanovica otjerali. On je glatko dobio prije nepunu godinu dana Zrinjsski i Velez u Mostaru i siroki u Listici. A sada sa puno skupljim igracima i trenerom od ovih klubova smo izgubili na njihovim stadionima a od Listice i na Kosevu. Vratiti Varesanovica za trenera, zatvoriti sjever i zabraniti bilo kakav kontakt sa navijacima koji su sebi dali za pravo da smjenjuju uprave i trenere.
Delegat
Polako sve vas isto ceka a vidi prezime predsjednika disciplinske komisije
rabodimis
Hocel ko ekskluzivno objavit sponzorski ugovor sa Arenom ? Politiku u sportu, sudijske pljacke, stimanja i namjestanja niko ni ne spomene, to je normalno kao i fasisticka orgijanja ? Sve to vam je pozeljno i u to ne dirate.. NAPUSITE NAM SE K*RCA SVI ZAJEDNO !! Od politicara, medija, zvanicnih organa, prodanih k*rvinih sinova, dusmana, F/NS-a, sudijske organizacije, pohlepnih lopova.. jbo vam pas mater odvratnu, svima po redu..
Ham0
Navijam za Sarajevo ali kazem svaka cast, Tako treba. Seljacine gadjaju protivnike koji su nas posteno rasturili. Zasto nisu gadjali nase picckurine koje se vuku po terenu kao mrtvaci?
hzsg
NEVJEROVATNO....!!!!! Politička odluka u NSBIH ...!!!! Samo se F.K.SARAJEVO kažnjavo ovako drastično, a na ostalim stadionima NEMA NIKAKVIH PROBLEMA. SVI SU MIRNI I KOLTURNI. Aferim KLIMOGLAVCI, I PODOBNE BALIJE U NSBIH, I ZADRTI ŠTRUMFOVSJI UREDNICI OVOG PORTALA. Kad su u LIŠTICI GAĐANI IGRAČI SARAJEVA, UBIJNI NAVIJAČI, NI NSBIH NI DRŽAVA NE REAGIRA...!! UŽAS...JEDAN.
mido1921
Hahaha čuj politička odluka hahaha
mido1921
Hahaha čuj politička odluka hahaha
Bobinho1987
Jesu li vam Manijaci krivi sto ste kaznjeni hahahahahahahaha,kakvih pavijana ima,da ste se ponasali kako treba ne bi vas kaznili,sto nisu kaznili Zelju protiv Zrinjskog na Grbavici,zato sto smo navijaci broj 1 u Bosni i Hercegovini
user1676743085
Zato sto ste isti kao oni,
Čuj ovog, jeste jeste navijači želje gospoda samo takva, svaki završen fakultet ima i piše knjige hahahha
DOKTOR_GAZ_
I treba, da se SELJADIJA iz Visegrada i Foce OPAMETI..do kada da ISPASTAMO mi DOMACI?
desnibocni
Evo ja sam porijeklom iz Višegrada i *******.m ti mater.
mooraa
Tako i treba sa seljacima.
visokohz
Mars seljačino sandzačka
SonPen1946
ZAPAD U NAPAD!!!!
user1708043381
****m te listico oooooo ooooooo oooooo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.