U kakvom raspoloženju na okupljanje stižu Zukanović i Sarić?

Saigrači iz Al Ahlija

U kakvom raspoloženju na okupljanje stižu Zukanović i Sarić?

A. Čaušević

Okupljanje reprezentacije BiH za utakmice protiv Finske i Grčke zakazano je za ponedjeljak. 

Za oktobarski ciklus kvalifikacija Robert Prosinečki je pozvao i saigrače iz saudijskog Al Ahlija, Ervina Zukanovića i Elvisa Sarića.

Zukanović i Sarić bi u Zenicu trebali stići u različitom raspoloženju. Defanzivac ne igra već neko vrijeme, dok je veznjak ponovo počeo da dobija priliku.

Al Ahli je danas s 0:3 pobijedio Al Feihu. Sarić je igrao posljednjih 15-ak minuta nakon što je ušao sa klupe, dok Zukanovića nije bilo u rosteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zukanovića nije bilo u rosteru ni na prethodne dvije utakmice, a posljednji nastup upisao je u porazu od Al-Wahde 14. septembra.

Top Komentari

teddy sheringham
Hahahaha. Zukanović ne može ni među prvih 11 saudijskih prašinara. Zato je stub odbrane teferič ekipe. No, ko **** kvalitet, bitna je lova!
4 0
niko nikovic
Poziv za reprezentaciju im je zagarantovan, to je jedino sigurno, igrali ili ne igrali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti