I Lampard može odahnuti, mlada zvijezda Chelseaja oslobođena optužbi za silovanje

Policija završila istragu

I Lampard može odahnuti, mlada zvijezda Chelseaja oslobođena optužbi za silovanje

Osim što je zbog pozivanja djevojke u svoj dom u periodu karantina naljutio prije svega čelnike Chelseaja, Hudson-Odoi je na kraju zbog ljubavnog sastanka zapao u ozbiljne probleme sa organima reda.

Prije skoro mjesec dana mlada zvijezda Chelseaja, Callum Hudson-Odoi je u uhapšen jer ga je djevojka koja je provela određeno vrijeme u njegovom domu, optužila za silovanje.

Hudson-Odoi je djevojku koju britanski mediji nazivaju "Instagram modelom" upoznao upravo putem društvenih mreža i pozvao ju u svoj dom.

Nakon određenog perioda druženja, ona ga prijavljuje za silovanje, što rezultira njegovim privođenjem.

Mladi Hudson-Odoi međutim može odahnuti, a može odahnuti i trener Chelseaja Frank Lampard koji će u nastavku sezone moći računati na talentovanog ofanzivca.

Policija je provela istragu i zaključila da nema dokaza da je do silovanja zaista došlo, čime su prekinuti svi procesi protiv mladog fudbalera.

To je potvrdio sam Callum Hudson-Odoi objavom na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Hudson-Odoi je bio prvi igrač iz Premiershipa čiji je test na koronavirus bio pozitivan. Srećom, nije imao nikakvih problema i vrlo brzo se oporavio.

Inače, Premiership se zvanično nastavlja 17. juna, dok će Chelsea svoju prvu utakmicu nakon duže pauze odigrati četiri dana kasnije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi