Sarri i Ronaldo u fokusu: "Strah trenera koji je upravo zamijenio Cristiana"

I Marca se osvrnula na detalj koji je mnogima zapao za oko

Sarri i Ronaldo u fokusu: "Strah trenera koji je upravo zamijenio Cristiana"

Juventus je jučer odigrao prijateljski susret sa Tottenhamom u Los Angelesu. Stara dama je u konačnici poražena sa 3:2, a prva zvijezda ekipe, Cristiano Ronaldo, se upisala u strijelce u 60. minuti.

Ipak, tri minute kasnije novi trener Juventusa Maurizio Sarri je odlučio zamijeniti Ronalda i priliku dati Matheusu Pereiri.

Ronaldo se srdačno pozdravio sa svojom zamjenom prilikom napuštanja terena, ali se izraz njegovog lica potpuno promijenio kada je na red došao pozdrav sa trenerom.

Čini se da se Ronaldu nikako nije svidjelo što ga je Sarri zamijenio, a njih dvojica su pored terena razmijenili par riječi.

I danas stižu reakcije na ovu situaciju, pa tako španska Marca donosi kratak tekst pod naslovom "Sarri na teži način naučio da ne mijenja Cristiana Ronalda".

U pomenutom članku Marca se osvrnula i na kratki komentar Tancredija Palmerija, inače novinara na beIN Sportsu, na Twitteru.

"Strah koji imate kao trener koji je upravo zamijenio Ronalda", napisao je Palmeri u opisu video snimka Ronaldove izmjene.

Nakon meča, Sarri je ipak smirivao strasti.

"Ronaldo ima potpunu slobodu, drugih 10 igrača ću organizovati da se brane", kratko je poručio trener Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AlphaStrong
Ma lako mu je sa Sarrijem, ako mu dođe amar osim...
6 0
K79
ma nema usro se sari do vrata !
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi