Sarri ljut nakon pobjede protiv Malma: Svi pričate da Arsenal ima dobru sezonu...

Trener Chelseaja

Sarri ljut nakon pobjede protiv Malma: Svi pričate da Arsenal ima dobru sezonu...

Trener Chelseaja Maurizio Sarri bio je vrlo ljut nakon sinoćnje utakmice protiv Malma u šesnaestini finala Evropa lige, pa je odlučio da kaže neke stvari koje mu 'leže na duši'.

Chelsea je i u revanšu pobijedio pomenutu Švedsku ekipu i to sa 3:0, a nakon meča Sarri je odlučio da stane u kraj brojnim kritikama koje u posljednje vrijeme idu na račun njegovog tima.

Tom prilikom je pomenuo i Arsenal.

"Stalno slušam o tome da Arsenal ima dobru sezonu, ali oni nisu u finalu Liga kupa, imaju isti broj bodova kao mi u Premier ligi i došli su do osmine finala Evropa lige, baš kao mi", kaže Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je također komentarisao špekulacije da bi mogao postati novi trener Rome. Te navode je jasno odbacio.

"Naravno da se ne vraćam u Seriju A. Imam ugovor sa Chelseajem i sljedeće sezone, tako da je nemoguće da imam bilo šta sa Romom. Pročitao sam nešto da sam večerao sa Franckom Baldinijem (bivši direktor Rome), ali mislim da je on u Južnoj Africi, tako da večera nije moguća", kaže Sarri.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi