Sarri nije mnogo pomogao navijačima Chelseaja: Ne znam šta se desilo, ni igrači ne znaju...

Trener Plavaca zbunjen nakon meča

Sarri nije mnogo pomogao navijačima Chelseaja: Ne znam šta se desilo, ni igrači ne znaju...

Trener Chelseaja Maurizio Sarri nije mnogo pomogao navijačima ovog kluba izjavom poslije susreta protiv Evertona.

Podsjetimo, Chelsea je na Goodison Parku izgubio sa 2:0 u susretu 31. kola Premiershipa, a Sarri je nakon meča rekao da mu nije jasno šta je krenulo po zlu.

"Ne znam šta se desilo. Igrači ne znaju šta se desilo i u ovom trenutku ne znam da objasnim", rekao je Sarri za Sky Sport nakon meča i dodao:

"Igrali smo, po mom mišljenju, najbolje prvo poluvrijeme u sezoni i mogli smo da postignemo četiri ili pet golova, a onda smo najednom prestali da igramo. To je vrlo čudno. Prestali smo da se branimo i da igramo kontra napade. Postali smo potpuno drugi tim, ne znam zašto".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebali smo samo nastaviti igrati kao na početku. Imali smo kontrolu meča. Igrali smo vrlo dobro, branili se sjajno. Vrlo je čudno to, ne mogu razumjeti", kaže Sarri.

Inače, Chelsea je nakon ovog poraza ostao na 6. poziciji Premiershipa sa 57 osvojenih bodova, odnosno tri manje od Arsenala koji drži poziciju koja vodi u Ligu prvaka naredne sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi