Sarri oduševljen 'ljutim' Higuainom

Pohvalio napadača

Sarri oduševljen 'ljutim' Higuainom

Fudbaleri Napolija sinoć su u okviru Serije A na domaćem terenu porazili ekipu Chijeva rezultatom 3:1.

Trener Napolitanaca Maurizio Sarri bio je jako zadovoljan kako su njegovi fudbaleri reagovali nakon što su veoma rano primili gol.

Posebno sretan bio je zbog partije Gonzala Higuaina koji je postigao gol na drugom uzastopnom meču nakon što prethodno četiri meča nije dao gol.

"Primiti gol već u drugoj minuti može da bude veoma nezgodno. Ipak, momci su nakon toga odigrali sjajno i veoma sam zadoovljan", rekao je Sarri i dodao:

"Higuain je imao sjajan meč. Izgled veoma ljuto u posljednje vrijeme jer u svakom meču želi da postigne gol, ali za mene to je sasvim normalno".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Napolija nakon ovog trijumfa vratila se na prvo mjesto Serije A zbog bolje gol razlike u odnosu na fudbalere Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi