Sarri riješio da dovede napadača u januaru

Kupuje u Italiji

Sarri riješio da dovede napadača u januaru

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri riješio je da u januaru klub pojača s dovođenjem napadača.

Plavci igraju fantastično ove sezone i nemaju poraz, ali napadači nisu oduševili. Giroud i Morata zajedno su postigli tri gola, odnosno sva tri je zabio Morata u Premier ligi.

Giroud je tu više da asistira, ali sveukupno Sarri smatra da mu treba pravi gol-igrač od januara i riješio je da dovede napadača.

Sarri gleda prema Italiji, a tamo ga je oduševio poljski napadač Piatek, koji je u dresu Genoe zabio čak devet golova u dosadašnjem dijelu Serije A.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Drugig na listi želja je Mauro Icardi, ali kapiten Intera je daleko teže ostvariv u januaru, pošto Inter želi barem 110 miliona eura, a Argentinca hoće i Real Madrid, kao i Manchester United.

Stoga bi Chelsea mogao da napadne Genou i da kupi mladog Poljaka koji se pokazao kao prava senzacija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi