Sarri u januaru dovodi 'novog Pirla' iz Serije B
18-godišni italijan već sada nosi ogroman teret na leđima, s obzirom na to da su ga pojedini mediji na Apeninima prozvali nasljednikom legendarnog Anrea Pirla

Talijan je jedan od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu

Sarri u januaru dovodi 'novog Pirla' iz Serije B

S. Grebović

Talentovani vezista je tek napunio 18 godina, a stilom igre mnoge neodoljivo podsjeća na velikog Andrea Pirla.

Italijanski stručnjak za kormilom Chelsea Maurizio Sarri je već sastavio listu prioriteta za januarski prelazni rok, a nju prema pisanju nekih medija predvodi supertalentovani Sandro Tonali koji brani boje Brescie u Seriji B.

Londonski Plavci su već poslali svoje skaute da gledaju Tonalija u pobjedi Brescie protiv Padove, zadovoljni su onim što su vidjeli i navodno su već spremili iznos od 23 miliona evropskih novčanica kako bi ga vidjeli u svojim redovima.

Tonali je inače prošao mlađe uzraste reprezentacije Italije, a sa U19 selekcijom svoje zemlje prošlog je ljeta postao vicešampion Evrope.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi