Hazard najbolji igrač engleske Premier lige u septembru
Sjajni belgijski nogometaš je prošlog mjeseca dao pet pogodaka na četiri utakmice u Premier ligi i zasluženo je dobio nagradi (Foto: EPA).

Izabran i najbolji trener

Hazard najbolji igrač engleske Premier lige u septembru

Belgijanac Eden Hazard proglašen je za najboljeg igrača Premier lige u mjesecu septembru.

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici engleskog šampionata, ofanzivac Chelseaja je dobio najviše glasova za najboljeg igrača u septembru zahvaljujući tome što je prošlog mjeseca dao pet golova na četiri utakmice.

Hazard je u borbi za laskavo priznanje pobijedio, između ostalog, Alexandrea Lacazettea, Raheema Sterlinga, Gylfija Sigurdssona, Willyja Bolyja...

Za najboljeg trenera je, s druge strane, proglašen Nuno Espírito Santo pod čijim je vodstvom Wolverhampton u septembru ostvario tri pobjede bez primljenog gola i remi na Old Trraffordu sa Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi