Sarri u Juventus dovodi svog omiljenog veznjaka

Jorginho prva meta Juventusa

Sarri u Juventus dovodi svog omiljenog veznjaka

E. Oštraković

Juventus će, ako je vjerovati medijima u Italiji, itekako biti aktivan na tržištu u narednom periodu.

Naime, osim što se očekuje nekoliko odlazaka iz ekipe, uprava ovog kluba vrijedno radi na pronalasku pojačanja za narednu sezonu.

Navodno, jedno su već pronašli, a riječ je o nogometašu Chelseaja koji ove sezone igra zaista fantastično, a on je Jorginho.

Ovaj vezni nogometaš je jedan od ključnih igrača u Lampardovom Chelseaju, te je teško vjerovati da će ga njegov trener lako pustiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sarri je već imao priliku da u Napoliju radi sa Jorginhom, te je itekako upoznat sa njegovim kvalitetom, a sada ga želi u Juventusu.

Chelsea je postavio cijenu za njega, a ukoliko ga Juventus toliko želi morat će platiti 35 miliona eura za njegov potpis.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi