'Negativni' Paulo Dybala objavio najsretniju fotografiju u životu

Konačno se izliječio

'Negativni' Paulo Dybala objavio najsretniju fotografiju u životu

Argentinac Paulo Dybala konačno je negativan na virus Covid19.

Zvijezda Juventusa nekoliko sedmica je vodila bitku s ovom novom bolešću. Dybala je specifičan primjer jer je tesiran pozitivno na Covid 19 još od kraja marta, ali srećom posljednjih nekoliko testova bilo je negativno i Argentinac više ne mora biti u samoizolaciji.

On je ove fantastične vijesti odlučio da proslavi jednom fotografijom koju je podijelio s Instagram korisnicima. Čini se kako ga nikada nismo vidjeli sretnijeg. 'Moje lice kaže sve, konačno sam izliječen od koronavirusa', napisao je uz fotografiju Argentinac.

Inače, njemu je dato i zeleno svjetlo da se vrati treninzima i to taman u sedmici kada bi se Juve trebao vratiti u Trening kamp i početi individualne treninge. Vlada Italije je grupne treninge sportistima dozvolila od 18. maja. Očekuje se da bi Seria A mogla početi dvije ili tri sedmice kasnije.

Osim Dybale u redovima Juventusa pozitivni na Covid¸19 bili su Daniele Rugani i Blaise Matuidi. Njih dvojica oporavila su se u daleko kraćem roku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama je lider na tabeli s bodom više od Lazija i očekuje nas sigurno zanimljiva bitka za Scudetto jednom kada se prvenstvo nastavi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi