Sarri uživa dok traju pregovori sa Juventusom, a ova slika iz jednog lokala to i dokazuje

Talijan uživa na odmoru

Sarri uživa dok traju pregovori sa Juventusom, a ova slika iz jednog lokala to i dokazuje

S. Grebović

Glasine da bi Sarri mogao preuzeti Juventus bi vrlo brzo mogle dobiti svoj epilog, a dokaz tome i slika iz jednog lokala i Italiji.

Juče je Sarri bio sa prijateljima u jednoj kafani u Pistoji, saleteli su ga navijači Juventusa, uz poruku da je dobrodošao u Juve.

"Hvala, dolazim, ako me Chelsea pusti, vidjećemo u ponedeljak", rekao je italijanski stručnjak. 

Neki izvori kažu da je veoma entuzijastičan kada je novi posao u pitanju, te da ima 'odrješene ruke' uprave Stare dame da će mu skrojiti tim po mjeri.

Kako sada stvari stoje za sada je 'zapelo' oko klauzule kojom Juventus mora da plati kako bi ga odveo iz Londona, a Italijani pokušavaju da to uđe u posao oko dovođenja Emersona koji je sjajno igrao pod Sarrijevom palicom u Chelseju.

Traže i dalje štopere, Demiral iz Sassuola je skoro pa završen posao, a sve je izgledniji povratak Benatije.

Čini se da nisu zainteresovani za Manolasa, glavna ulaganja biće u veznom redu, a u pitanju su Pogba ili Milinković Savić, a pominje se i Isco. Trippier bi mogao da bude zamjena za Cancela koga želi City, a u napadu su dvije solucije, povratak Higuaina ili dolazak Icardija.

Najvjerovatnije, klub će se zahvaliti Mandžukiću, Cuadradu, Khediri, Matuidiju, a vjerovatno će otići i rezervni golman Perin.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi