"Sarrijevo objašnjenje za nestvaran poraz od Milana - Pomračenje"
Foto - EPA

Trener Juventusa o utakmici

"Sarrijevo objašnjenje za nestvaran poraz od Milana - Pomračenje"

M. Šljivak

Torinski Juventus na nevjerovatan način je poražen na San Siru od Milana.

Italijanski prvak imao je vodstvo od 0:2, ali je potom uslijedio nestvaran pad u igri Bianconera, a Milan je sve to iskoristio i postigao je četiri gola za trijumf od 4:2.

Nakon utakmice trener Juventusa Maurizio Sarri je imao objašnjenje o porazu njegovog tima.

"Igrali smo na vrhunskom nivou 60 minuta, kontrolisali smo meč, a onda se desilo pomračenje. Nema nikakve koristi previše razmišljati o tome jer nas već za tri dana čeka n ova utakmica", rekao je Sarri i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To pomračenje je trajalo 15 minuta. Dešava se svim u ovom periodu. Moramo izvući pozitivne stvari jer je nemoguće naći razloge za ovakve stvari. Do 62. minute im nismo dopustili nijednu šansu, ali to pomračenje se desilo svima i isto bi bilo da sam mogao zamijeniti svih 11 igrača", rekao je Sarri.

Juventus je sedam bodova ispred Lazija i teško je očekivati da ih rimski tim može prestići u trci za titulu do kraja sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Kako si ti slab trener. Brzo ces ti ici iz Juventusa
4 0
Keno
Ovaj ako doceka 2021 s juventusom evo glave kako bi rekli.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi