38

Komentari (38)

ISTINA
Nevjerovatno je da čovjek mora milion puta potvrđivati svoju klasu i u 36-oj godini i jednu ne odigra ma tom nivou i kao da nikadnije valjao.E tako je danas i svijetu a na Balkanu posebno.DŽEKO KRALJ.
MethodMan
Tiffoso picko s interovog foruma ****m te u usta da znam ko si kosti bi ti polomio na 156 dijelica klosaru mali treba te udarat redovno čim oči otvoriš
E.Car
Babuka u svakom smislu!!!
Marco_Materazzi
Doktor ove igre!
Maestro
Briljantno šta drugi da se kaže
nameno000
Mogu ga nasem Dzeksonu popusit.Bolji od Lukakua potpisujem!
King_Kenny
@nameno000 ..pa dobro,trenutno nije bolji,ali da je kompletniji igrac to jeste sigurno...
Bhf
A zasto nije bolji?Sta je to Lukaku uradio a da Dzeko nije?Dzeko kad je bio u njegovim godinama on je zabijao Uitedu i Chelsiju kad mu se cuna digne.Dzeko je kralj bio i ostao,nece dugo biti napadaca kao sto je on,ne samo u Bosni nego i u svijetu.Frajer je 3 lige prekucao i nema dalje.Sve sto se moze dodati je suvisno.
damir83
Ponos, naj bolji ikada !!
ayd
DA SUTA PENALE GDJE BI MU BIO KRAJ
nedoni46
Ne suta ih jer su mu oni i najslabija karika
azz33333
Stavimo Dzeku sa strane kaze neki klosar kukoč Ne mozes debilu bilbiju usporedjivat nikako sa jednim od najboljih napadaca ikada Grande Edin
bk123
kako si glup pa upravo iz tog razloga ih nije ni usporedjivo nego je rekao stavimo Džeku po strani....zar je to toliko teško shvatiti...ili možda je zavisi na ko si nivou
Noname992
Konačno neko s normalnim objašnjenjem.
mirza13
Jel ti znas sta znaci kad netko kaze "sa strane" nije on njega uporedio da Džekom nego samo kaze da je ako izuzmemo gore navedenog najbolji napadac kojeg BiH ima, jednostavno receno Džeko je nas Bog futbala/nogometa pa tek ostali tj sto se tice napada
@azz33333 - ponovo u skolu azz3333 i ovi 14 koji su ti dali lajk, sta ces covjek ne razumije svoj maternji jezik.
Zulfikar
Ta Bilbija moze zabijati po BH livadama. Dzeko je svjetska klasa, top10 u svijetu u ovom mileniju.
dragonBH
Lik je fkt nevjerovatan.. ovako igra u ovim godinama i nikad neke povrede vece i duzeg odsustva. Njemu treba nadimak Tenk a ne Kolasincu!
King_Kenny
@dragonBH ...sto jest,jest...lik je od zeljeza...a ne znam ko Kolasincu dade nadimak Tenk,bolje bi mu pristajao nadimak Staklene nogice.
Bhf111
IGRAC SVJETSKE KLASE IMA VEC 15 GODINA
Hordas_Aristotel
Samo je šteta što je onoliko proveo u Romi, mogao je MAJSTOR puno više postić, ali nikad više BiH neće imat ovakvog igrača!
King_Kenny
@Hordas_Aristotel ...tako ti je kad si iz male zemlje i imas menadzera idiota...Raiola bi ga prodao u klub koji god pozeli,a ovaj cutuk ga u najboljim godinama u raspalu Romu koja je za 100 godina postojanja osvojila 3 titule,a navijaci se ponasaju i imaju ocekivanja kao da su Real Madrid...jbt,zamisli igraca sa trofejima u 2 razlicite lige,vrhunskog strijelca na vrhuncu karijere odvedes u Romu,pored tolikih velikih klubova...upropastio ga je.
BogatiDijasporac
SVJETSKO, A NASE! BABUKA, BOSNJAK, BOSANSKOHERCEGOVACKI SIN, DIJAMANT.
Jupp
To Bosnjak bas nema nikakve veze sa ovim ali ajd
BogatiDijasporac
@Jupp To cu ja odluciti, ne ti. Ne svidja ti se? Ne citaj.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...blokiraj tog @Jupp ,samo se kaci na tudje komentare i pametuje...kod mene je na block listi jer kada ga razvalim argumentima onda pocne da vrijedja i psuje...na stranu to sto nema pojma o fudbalu,kud ces dalje kada kvalitet igraca ocjenjuje prema njegovoj cijeni na trzistu...
Jupp
@BogatiDijasporac izvini ziv bio, sta si zapjenio odmah!
Jupp
@King_Kenny hahaha ti nekoga razvalio argumentima??? Hahaha upisat cu se od smijeha! Ti naprosto ne znas sta znaci argument, usao si u konflikt sa pola komentatora na portalu, najomrazenija licnost definitivno, veze nemas o fudbalu, ne znam ko te je etiketirao kao osobu koja je kompetentna da diskutujes o stvarima o kojima se ne razumijes??? I NE LAZI DA SAM TI PSOVAO, TO NIJE LIJEPO MALI ! I obzirom da si me blokirak, ne bi trebao da otvaras moje postove!
BogatiDijasporac
@Jupp Haj' zaobidji me, Allaha ti.
Jupp
@BogatiDijasporac sigurno, u sirokom luku. Btw kada napises komentar (javni) ocekuj da ti neku sugestiju ili nemoj pisati komentare na portalu!

Sportski pozdrav
BogatiDijasporac
@Jupp Kakvu si mi to sugestiju dao, majke ti? Osim sto si rekao da Bosnjak nema nikakve veze s ovom temom, zar ne? Kakva sugestija?
Jupp
@BogatiDijasporac pa upravo je to i bila sugestija, osim ako ne znas sta znaci sugestija:savjet/nagovor. Nebitno, necemo se vise “sretati na komentarima” iskreno se nadam, samo mi je cudna tvoja reakcija bila drska i onda kraju “zaobidji me”, wtf kontam..
BogatiDijasporac
@Jupp Netacno :))) Sugestija bi bila: 'Bilo bi ti bolje da si izostavio to Bosnjak', kontas? Ovako si samo izjavio da Bosnjak nema veze s ovom temom, bez da mi sugerises kako to ispravim :))) Al' nejse, vidim da kontas :))) Sve najbolje.
Jupp
@BogatiDijasporac Pa zar se mora obrazloziti da sam prvo konstatovao da nema veze “Bosnjak” sa navedenim i da po automatizmu prelazi u sugestiju u zelji za promjenom “stava, suda ili ponasanja”? Nisi shvatio da je to indirektna sugestija, u smislu kakve veze ima sto je Bosnjak bitno je da je dobar igrac, Bosanskohercegovacki je svakako! Evo da dopunim misao, jer vidim “da kontas”. A sve navedeno nema veze sa prethodna dva posta iznad sto sam napisao. Ajde u zdravlje!
user1597698961
Dosao,vidio,izdominirao Gol,izboren penal,pa ponisten gol za dlaku
Hordas_Aristotel
Prosto je uživancija gledati MAJSTORA na djelu, šteta što nisi bar 5 godina mlađi IKONO!
Mowzilla
Grande Labud ⚜️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.