Sastanak je već održan: Christian Eriksen stiže u Madrid?
Danac se nada postizanju dogovora

Čeka se odluka čelnih ljudi Tottenhama

Sastanak je već održan: Christian Eriksen stiže u Madrid?

S. Pašalić

Još je samo jedan dan ostao do kraja prelaznog roka u Engleskoj, a mnogi igrači su već promijenili sredinu.

To bi u posljednji trenutak mogao uraditi i Christian Eriksen s obzirom da britanski mediji pišu da je Tottenham održao sastanak sa predstavnicima Atletico Madrida, a tema je bila transfer Danca.

Manchester United nije više zainteresovan za igrača Tottenhama nakon što je londonski klub odredio cijenu od 87 miliona eura za sjajnog veznjaka.

Današnji izvještaji govore da je na odluku kluba sa Old Trafforda uticalo i to što je Eriksen više raspoložen za odlazak u Španiju ovog ljeta.

Posljednjih par mjeseci Real Madrid je bio zainteresovan za danskog nogometaša, ali je Tottenham zahtijevao 150 miliona eura pa je klub sa Santiago Bernabeua na kraju odustao.

Tottenham je kasnije nudio Eriksena po dosta nižoj cijeni, ali Kraljevi nisu više bili zainteresovani.

Sada se navodi kako je Atletico pokazao interes za igrača Tottenhama i da mu je to "plan B" nakon što je malo vjerovatno da će James Rodriguez stići iz Reala u redove gradskog rivala.

Eriksen se nalazi u posljednjoj godini ugovora i izvještaji govore da bi zbog toga prvi čovjek Spursa, Daniel Levy, mogao pristati na transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Riad93
A zasto u posljednim trenutcima??? Igrac moze otici do 31 Augusta iz totenhema .. malo se vise informisati
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi