Tottenham bi sutra u 18 sati mogao imati spektakularan tim
(Foto: EPA)

Ako im se želje ostvare

Tottenham bi sutra u 18 sati mogao imati spektakularan tim

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Tottenhama je ovog ljeta odlučilo da uloži novac u pojačanja.

U Sjeverni London već je stigao sjajni veznjak Tanguy Ndombele, a do sutra u 18 sati kada se završava prelazni rok na Ostrvu, Spursi bi mogli imati zaista spektakularan tim sa kojim bi bez problema napali titulu prvaka.

Čelnici Tottenhama pokušavaju dovesti Paula Dybalu i Philippea Coutinha. Njihov dolazak bi dodatno pojačao ionako fantastičan ofanzivni dio ekipe, a spominje se čak mogućnost da u finišu prelaznog roka dođe i Giovani Lo Celso.

Pokušava se završiti transfer i Ryana Sessegnona, ali bez njega i Lo Celsa koji bi pojačali vezni red i odbranu, napadački dio tima bi bio nevjerovatan.

Dybala, Coutinho, Son i Kane bi činili ubitačnu kombinaciju, a ne treba zaboraviti ni Christiana Eriksena, te Dela Allija, kojem se predviđa mjesto na klupi.

Pochettinov sistem 4-2-3-1 izgledao bi zaista sjajno, a nema dileme da bi Spursi bili kandidat za naslov sa ovakvim timom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, treba sačekati još jedan dan i vidjeti šta će ovaj tim napraviti na tržištu, pa onda donositi određene zaključke

Top Komentari

AmarS
Ali opet nikad neće ništa osvojiti. Od bitnih trofeja.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi