U Tottenhamu su se uzalud ponadali: Coutinho razočarao Mauricija Pochettina
Coutinho je odbio da pređe u Tottenham

Brazilac i dalje ne želi napustiti Camp Nou

U Tottenhamu su se uzalud ponadali: Coutinho razočarao Mauricija Pochettina

S. Pašalić

Prelazni rok u Engleskoj traje do četvrtka, a mnogi klubovi pokušavaju u posljednji tren dovesti nova pojačanja.

Zbog toga se i informacije mijenjaju iz sata u sat pa su engleski mediji jučer prvo objavili da je Philippe Coutinho na putu da stigne na posudbu u Arsenal i da je stvar blizu realizacije.

Ipak, samo par sati kasnije se pojavila informacija da Topnici ne žele Brazilca i da traže pojačanje u odbrani, a Tottenham je postao prvi favorit za njegovo dovođenje.

Sky Sports je pisao da je trener Spursa Mauricio Pochettino lično nazvao Coutinha kako bi ga nagovorio da dođe u ovaj klub, ali sada se čini da ni od toga nema ništa.

Naime, upravo Sky Sports je prije nekoliko trenutaka objavio da je Coutinho odbio da stigne na posudbu u Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilac je u januaru 2018. godine u rekordnom transferu stigao iz Liverpoola u Barcelonu, ali prošle sezone nije pokazivao igre kakve se očekuju od njega.

Zbog toga mu je i cijena drastično opala, a u Barceloni su ovog ljeta na sve načine pokušavali da ga se riješe pa su ga tako uključivali u dio ponude za Neymara, ali je on još uvijek na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Bezveze igrac, ko god ga dovede pokajati ce se.
2 1
teddy sheringham
Tako je Cou. Krv si pišao da dođeš, ne daj da te papco jebu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi