Sastanak sa Blatterom i Platinijem 12. maja

Danas u Sarajevu Pasquer i Benz

Sastanak sa Blatterom i Platinijem 12. maja

Adnan Beganović

U Sarajevu će se danas sa početkom u 15 sati održati sastanak Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i predstavnika UEFA-e i FIFA-e, Eve Pasquier i Marcela Benza.

U nekoliko posljednjih dana Komitet za normalizaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na čelu sa Ivicom Osimom obavio je nekoliko sastanaka sa bosanskogercegovačkim fudbalskim radnicima, a danas će o rezultatima istih upoznati predstavnike UEFA-e i FIFA-e.

Nakon današnjeg sastanka mnoge stvari trebale bi biti jasnije jer će Komitet za normalizaciju upoznati predstavnike UEFA-e i FIFA-e za zahtjevima koji su došli iz FSRS i FS Zapadno-hercegovačlke županije, a kako je SportSport.ba ranije pisao za 12. maj dogovoren je sastanak Komiteta za normalizaciju i čelnih ljudi međunarodnih fudbalskih asocijacija, Seppa Blattera i Michela Platinija.

Platini i Blatter u Švicvarskoj će primiti delegaciju Komiteta za normalizaciju u kojoj će se pored predsjednika Ivice Osima nalaziti Sergej Barbarez, Duško Bajević, te generalni sekretar FSBiH, Jasmin Baković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.